Братовчед на брадърката Лияна с пледоария до медиите

Братовчедът на Лияна – Светослав Славчев: Лияна е добра като дете

Братовчедът на Лияна – Светослав Славчев заедно с брат му – певеца Константин, са сред хората, които най-силно подкрепят решението на Лияна да влезне в къщата на Вип брадър.

Светослав Славчев се обръща с отворено писмо до цялото журналистическо войнство:

„Аз бях твърдо за това Лияна да участва във ВИП брадър, за да покаже какъв прекрасен човек е, колко е земна и естествена. Тя е съхранила детското в себе си, за което някои, дори й се подиграват, но е хубаво човек да бъде чист и добър като дете. Тя обича хората и вярва в човечността и добротата. В този свят, в който живеем, такива хора ги мислят за наивни. За мен обаче, е добродетел да виждаш положителното в хората. Щастлив съм, че и съквартирантите й във Вип брадър я оцениха като такъв човек и я обикнаха. Зрителите, които гледат шоуто само по телевизията не могат да добият точна представа за нейния характер. Много по-показателно е отношението на хората, които вече 3 месеца живеят с нея. Мога да цитирам Мишо, който каза, че Лили е показала, че е интелигентна, за разлика от повечето фолк певици, или Мира, която не скри възхита от нейното дар-слово.

След като избраха Лияна за най-сексапилна сред съквартирантите, се усети, че при жените се появи известна ревност, която пролича в коментарите им. Фактът, че в последствие Лияна, успя да се пребори и с това, говори красноречиво за нейните качества. Ирина дори я посочи за човек, който е достоен и заслужава да спечели шоуто. Същото изтъкна и Мариан. А Павел призна, че преди да я познава, я е мислел за скандална певица, съдейки по това, което е чувал за нея, но след като я е опознал, е видял в нея едно мило, добро и уплашено момиче, което има нужда от защита. Именно защита и подкрепа търси Лияна при мъжете, защото с брат ми сме отраснали заедно с нея и винаги сме се отнасяли към нея като към по-малка сестра и сме я защитавали.

Въпреки че е толкова нежна и чувствителна, тя същевременно е и много борбен, силен човек. В нея има един несломим дух. Например смелостта, която прояви, когато се съгласи да я замерят с ножове на въртящото се колело. Малцина биха имали този кураж, но тя го направи в името на общото благо – за да им вдигнат бюджета. Или саможертвеността, която прояви, когато предложи сама да се номинира за изгонване, вместо да номинира някой друг.

Фактът, че е толкова красива жена винаги превръща Лияна във фокус на вниманието и каквото и да направи винаги е коментирано и обсъждано. За да има толкова перфектно тяло, тя спазва невероятен хранителен режим и тренира спартански, което според мен е добър пример, а не е повод да бъде критикувана. Човек, който влага толкова труд в усъвършенстването си, развива и волята и характера си. Освен това, Лияна е отгледана и в много интелектуална среда. Тя пише стихове, текстове за песни, също така свири на китара, което малцина знаят.

Някои хейтъри сигурно ще изкоментират това, че защитавам Лияна, в типичния за тях негативен аспект. Мога да кажа, че за никой друг от участниците в този Вип брадър не се изляха толкова тонове мастило и не се изписаха толкова много лъжи. И никой друг съквартирант няма такава нужда да се кажат истинските и хубави неща за него, защото лъжите повтаряни стотици пъти в очите на някои хора стават истина. А никой няма право да осъжда един човек без да го познава. Сигурен съм, че за себе си Лияна изкачи един връх, направи си един социален експеримент и вярвам, че си взема своите поуки.

На снимката – Светослав и Лияна, фотограф – Костадин Кръстев

 
По темата: ,