Бременна печели 25 000 лева в „Сделка или не“ на Национална лотария – видео

Бременна дама се разплака от радост в своята игра за 1 милион лева в специалното предаване „Сделка или не“

Този петък, 27 юни, 28 щастливци опитаха своя късмет за 1 милион лева в специалното предаване „Сделка или не“ на Национална лотария.

В предварително направения жребий 24 от тях получиха шанс да застанат зад кутиите, а компютърът определи най-голямата късметлийка да е Вероника Бабачева.Когато водещият Румен Луканов съобщи нейното име, бременната в шестия месец дама се разплака от щастие. Вероника е на 29 години от село Калояново, щастливо омъжена е от 10 години и в момента очаква второто си дете. Заедно с нея в студиото да я окуражават и насочват бяха съпругът й – Матея и 7-годишният им син – Димитър.

Преди старта на играта си тя сподели, че любимите й числа са 3, 8 и 11. Тя започна отварянето на кутии с № 18, в която се криеше сумата от 12 500 лева. Побърза да отвори и кутия №7, рождената дата на сина й, която съдържаше синя сума от 200 лева. Първата оферта на банката бе на стойност 8 500 лева,  за която Вероника бързо взе решение да откаже. В следващото разпределение на отваряне на кутии тя попадна на сума от 100 000 лева, а за нейно най-голямо съжаление в кутия номер №23 се криеше най-голямата сума от 1 милион лева. Тя отхвърли оферти на банката от 7 500 лева, 5 000 лева, 3 500 лева и 3 400 лева и смяна на кутиите. Последната оферта на края на играта на банкера бе на стойност 25 000 лева, която Вероника прие с усмивка. Накрая останаха две кутии с №8 и нейната с № 5. След предаването дамата сподели, че нарочно е оставила рождената си дата – 8 за накрая. При отварянето на нейната кутия се оказа, че съдържа сумата от 50 000 лева, но Вероника беше изключително щастлива от своята награда от 25 000 лева и приетата сделка. „Мечтаех да си тръгна от предаването поне с 20 000 лева и ето, че това стана реалност. Спечелената сума ще използвам за ремонт на къщата в село Калояново и за бебенцето, което е на път в семейството ни“, разказа пред екипа ни развълнувано Вероника след края на  играта си.

Всички 24 участници получиха като награда освен невероятния късмет да бъдат в студиото на „Сделка или не“, 500 лева, един от билетите на Национална лотария и предметна награда изненада – телевизор, фотоапарат, телефон или таблет.

Гледай видео запис от предаването онлайн