Брендън Фрейзър и Мат Деймън по ТВ 1000

Петък вечер и новите филми по TV 1000 за м. септември

През септември, както и всеки месец, ви очакват филми, които не бива да изпускате.

Започваме с Земен човек, историята на Джо, който вярва, че е извънземен от друга планета, криещ се от междугалактически преследвачи. Когато се влюбва в земната Мария, той рискува всичко, когато и казва истината.

Следва Нежност, романтична комедия за живота, любовта и други тънкости. Френската звезда Одри Тоту е в ролята на Натали, която разбира, че въпреки, че е загубила един любим човек, ако сърцето й е открито, в него може да има място и за друг.

След това е премиерата на Джери, режисиран от Гюс ван Сант, разказващ историята на двама приятели, поели изкачване в отдалечен район. След като се изгубват и остават без вода и храна, приятелството им е подложено на изпитание в този напрегнат сюжет за човешката издържливост. Не пропускайте завладяващата игра на двама от любимците на Холивуд – Мат Деймън и Кейси Афлек!

Последна е премиерата, в която Лорънс (Джоузеф Файнс) разказва как приятелството му с Франк и Даниел поема обрат, след като всеки от тях, без да е известно на останалите двама, се запознава и влюбва в Марта, която също не знае, че се познават.

Класическа британска романтична комедия – Мисълта за теб.

Тези и още много и безкрай емоции по TV1000 през септември!

Земен човек
Ирландия, научно-фантастична комедия

Джо Норман иска простите неща от живота: работа, която да не мрази, да има свой дом и да се задоми с приятно момиче. Прилича на всеки от нас, но младият човек научава от баща си, преди той да почине, че е извънземен и трябва да продължи линията на изчезващия им род. Джо решава да спечели сърцето на най-подходящата от човешкия род. Влюбва се в Мария, но когато й казва истината, тя го взема за луд и колкото повече той иска да я спечели, толкова повече се задава опасността да я загуби. Междувременно група галактически наемници, преобразени като специалисти по човешки ресурси, посещават офиса на Джо, за да го отвлекат. Мария вижда филмите от детството на Джо и се присъединява към него, за да избягат към родната му планета.

С участието на: Рафе Спол, Джен Мъри, Стивън Хоган, Дейвид Мориси, Рори Кийнън
Премиера: 2-и септември, понеделник, София 21,00 часа

Нежност
Франция, романтична комедия

Натали (Одре Тату) има чудесен живот. Тя е млада, красива и бракът й е чудесен. Но когато съпругът й загива в катастофа, светът около нея рухва. Следващите няколко години тя се съсредоточава върху работата си и изоставя настрани емоционалния си живот. И изведнъж, без дори самата тя да знае защо, целува най-непредполагания за ухажване мъж – колегата си Маркус. Двамата ще започнат емоционално пътешествие в чувствата, което предизвиква всякакви недоразумения на работното им място. Свободни ли сме да избираме как да променяме вкусовете си в живота?

С участието на: Одри Тоту, Франсоа Дамиен, Бруно Тодескини, Жозефин дьо Мо
Премиера: 9-и септември, понеделник, София 21,00 часа

Джери
САЩ, драма

В завладяващия филм на Гюс ван Сант двама младежи и приятели (Кейси Афлек и Мат Деймън) се обръщат един към друг с „Джери“. Отправят се на приключение в дивата природа в отдалечен край. След като се изгубват в една дивно красива местност, остават без вода и храна, а за да оцелеят трябва да разчитат на увереност и чувството си за хумор. Но когато тежестта на ситуацията надвисва над тях, шансовете за оцеляване се изпаряват и приятелството им е подложено на най-сериозно изпитание.

С участието на: Мат Деймън, Кейси Афлек
Премиера: 16-и септември, понеделник, София 21,00 часа

Мисълта за теб
Великобритания, романтична комедия

Лорънс (Джозеф Файнс) разказва на съседа си как отдавнашното му приятелство с Франк (Руфъс Сюъл) и Даниел (Том Холандер) се преобръща с главата надолу само за три дни, когато всеки от тях независимо от другите среща и се влюбва в Марта, която не знае, че се познават. Разказът скача напред и назад във времето, докато най-после ни става ясна цялата картина на тази очарователна романтична комедия.

С участието на: Джоузеф Файнс, Рей Уинстън, Том Холандер, Руфъс Сюуел, Моника Потър
Премиера: 23-и септември, понеделник, София 21,00 часа

ПЕТЪЧНИТЕ ВЕЧЕРИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА
Всеки петък през септември – София, 21,00 ч.

Винаги в петък вечер ще има велик филм по TV1000 през август! Страхотни заглавия, звездни актьорски изпълнения и фантастични преживявания. Забавлението вкъщи никога не е било по-велико!

Аромати и чувства
САЩ, драма

Сестрите Елинор и Мариане се оказват без пукнат цент, след като ФБР арестува баща им за измами и иззема имуществото на семейството. В търсене на работа, те се срещат с хора, които искат да ги съдят морално и да не им дават шанс, а също и търпят някои тежки уроци в любовта. Ще намерят ли сестрите баланс между женската интуиция и здравия разум, за да не загубят онова, което ценят? По класическия роман на Джейн Остин „Разум и чувства“.

С участието на: Ашли Уилямс, Ник Зано, Марла Соколоф, Даниел Чачран, Брад Джонсън
Премиера: 6-и септември, петък, София, 21,00 часа

Джунбъг
САЩ, комедийна драма, номинирана за Оскар

Мадлен, изискана собственичка на галерия от Чикаго с „провокативно изкуство“, пътува на юг, за да ухажва ексцентричен художник за галерията си. Взема със себе си и съпруга си Джордж, който е от този край, и двойката отсяда в дома на семейството му. Пег, майката на Джордж, посреща хладно Мадлен, смятайки, че е не е достойна за сина й. Баща му Юджийн е по-дружелюбен, но също тъй сдържан. По-малкият брат на Джордж Джони все още живее с родителите си и бременната си съпруга Ашли, не питае любов към Джордж. Ашли е открита млада жена и веднага си пада по новата си „сестричка“.

С участието на: Ейми Адамс, Ембет Дейвидц, Бен Маккензи, Алесандро Нивола, Селия Уестън
Премиера: 13-и септември, петък, София, 21,00 часа

Голямото шикалкавене
Великобритания, комедия

Щура криминална комедия с участието на Брендън Фрейзър в ролята на Джо Магуайър, американец, собственик на антикварен магазин в ирландски град. Джо става заложник в собствения си магазин, когато млад мъж, длъжник на местния шеф на мафията с хиляди евро, влиза в магазина на Джо, след като е обрал местен магазин за риба. Джо се снабдява с доказателство, уличаващо мафиоза. А детектив Уелър взема под контрол преговорите с похитителя, но ситуацията става все по-завързана.

С участието на: Брендън Фрейзър, Колин Мийни, Мартин Маккан, Яя Алафия, Дейвид Хара
Премиера: 20-и септември, петък, София, 21,00 часа

Неприятностите на Блис
САЩ, комедийна драма

Разказ за 35-годишния Морис Блис, здраво заседнал в плитчините на инерцията в Ню Йорк. Той иска да пътува, но няма пари, нуждае се от работа, но няма шансове, а живее с овдовелия си баща, който се отнася със сина си едновременно с пренебрежение и непоносимост. Когато Морис се увлича в странна връзка със сексуално ранно осъзналата се 18-годишна дъщеря на бивш съученик, а в същото време е обект на ухажване от съсед, тогава разбира, че животът продължава, но за някои експерименти му е минало времето.

С участието на: Майкъл Хол, Люси Лиу, Реа Перлман, Крис Месина, Бри Ларсон
Премиера: 27-и септември, петък, София, 21,00 часа