Bright Sight канят на безплатна промоция за първия им албум

Bright Sight представят дебютен мини-албум с безплатен концерт и песен

 

Младата софийска пънк-рок банда Bright Sight е готова със записите по своя мини-албум. Дебютното издание на групата е озаглавено „Ехо на душите ни”, включва 8 песни и е на цена от 5 лева. В него ще бъде поместен и първият им официален видеоклип към песента „2012”, излязъл преди няколко месеца.

 

Промоцията на диска ще се състои на 7ми октомври, петък, в столичния клуб „The Box” с начален час от 19:30. В събитието ще вземат участие и група Perfect Skies, а концертът ще бъде с вход свободен. Едно от новите парчета на Bright Sight, пък е предоставено за свободно слушане и теглене на фейсбук профила на групата.

Чуй „Верен на себе си“:

Bright Sight е пънк-рок банда от София създадена през месец май 2009та. Идеята за твърд и енергичен пънк-рок събира Станко на бас-китара, Ангел и Даниел на китара и Ясен на барабани. Същата година започват с първите си клубни участия, а през 2010та са готови и с първите студийни записи.

 

През пролетта на 2011та представят своят дебютен видеоклип към песента „2012”, а лятото на същата година участват в Spirit of Burgas , East Noise Attack 7 във Варна и други фестивали.

 

Есента на 2011та завършват записите по своят дебютен мини-албум ”Ехо на душите ни”. Към пилотната песен от него, озаглавена „Изкуствен свят”, се подготвя видеоклип, който се очаква да бъде готов в средата на месец октомври.

 
По темата: