„Bring It On“ на Hard-Fi – „хард“ инди видео премиера

Hard-Fi пускат чисто нов сингъл – “Bring It On” – от последния си студиен албум – “Killer Sounds”

Гледай видеоклипа онлайн

Квартетът Hard-Fi, номиниран за награда BRIT, излезе с чисто нов сингъл – “Bring It On”, който ще бъде пуснат в продажба на 24-ти октомври през лейбълите Necessary Records / Atlantic. Преди месец групата проведе благотворително шоу в Англия, представяйки новата си музика, като печалбите от участието бяха дарени на Youth Music.

“Bring it On” е третият сингъл от последния студиен албум на Hard-Fi – “Killer Sounds”, който е вече в Топ 10 на Великобритания и се превърна в хит запис, след като излезе през август тази година. “Killer Sounds” е продуциран от фронтмена на групата – Richard Archer, в сътрудничество с големи имена като Stuart Price (Killers, Madonna), Grey Kurstin (Lily Allen) и Alan Moulder (Yeah Yeah Yeahs, Killers) и е записан е в студиото Staines’ Cherry Lips, както и в Лос Анджелис.

Hard-Fi дебютираха през 2005-та година с изключително успешния и продаден в милиони копия “Stars of CCTV”, който бе последван от #1 записа във Великобритания – “Once Upon A Time In The West” от 2007-ма, както и от две номинации за наградите BRIT през 2006-та година (в категориите Best British Group и Best British Rock Act).

Hard-Fi са в състав: Richard Archer (вокал и китара), Ross Phillips (китара и бек вокали), Kai Stephens (бас китара и бек вокали) and Steve Kemp (барабани).

Албумът “Killer Sounds” на Hard-Fi е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.