Бритни Спиърс е „Фатална жена“ в новия албум (+обложката)

Очаквайте новата тава „Femme Fatale“ на Бритни Спиърс

Бритни Спиърс обяви официално, че новият й албум, който се очаква да излезе през март, ще се казва „Femme Fatale“ (Фатална жена). Албумът е седмият по ред студиен проект в кариерата на суперзвездата и тя го посвещава на силната, самоуверена, загадъчна и забавна жена. Бритни оставя музиката да говори сама за себе си и след две години работа по проекта, тя го определя като най-добрия си албум и много искрен

„Femme Fatale“ (Jive Records/Вирджиния Рекърдс) е продуциран от корифеите Max Martin и Dr. Luke.

Бритни Спиърс е безспорната поп принцеса на съвременния шоу бизнес. През последните 10 години кариерата й е белязана от хит след хит, а албумите й се продават в близо 70 милиона копия по целия свят!!

Бритни има пет албума, оглавявали класациите по продажби и 24 сингъла, застанали на първо място в чартовете.  „Hold It Against Me“, първият сингъл от новия й албум – не направи изключение… Една седмица след премиерата си той е на #1 място в Билборд сингъл чарта и на #1 в още 19 държави. Феновете на звездата нямат вече търпение да излезе видеото към песента, заснет в средата на януари под режисурата на Jonas Åkerlund.