BritSpotting – партито с класа в „Строежа“ има своето име!


Брит парти на 6 декември в Строежа – за ценители на истинската музика, от извора, наречен Острова!

Схемата БРИТПОП парти веднъж на три месеца – рядко, но качествено – доведе до резултата BritPop, Indie, 60’s Mod Beat, Wave, Punk, Electroclash и други, неподлежащи на определение стилови насочености, да звучат в клуб Строежа на 6-ти декември /неделя/. Ето какво казва ShakerMaker, главният инициатор за предстоящата вечер, посветена предимно на музиката от Острова:

„С наближаването на празниците, съвсем естствено, ни се иска да има повече поводи да послушаме хубава музика и да пийнем нещо качествено в приятна компания. Именно тук на помощ идва съвсем прясното издание на тематичните партита в Строежа, обеднени по името BritSpotting, като този път на борда се качва и новият ни спонсор Beefeater London – джинът на така любимата на небезизвестния Johnny Rotten кралица Елизабет II.

Британският рок заедно с всичките му последователи от 60’те години насам е явление, което заразява вече десетилетия наред не само поданиците на Нейно Величество, а и дестинации, излизащи далеч извън пределите на Англия – от Канада и САЩ, чак до далечна Австралия. Стилът се развива и до днес, като наред с типичния китарен саунд, познат ни още от The Beatles, преминал през бунтарството на пънк и мод движението и рушащата установените норми и политически системи бритпоп вълна, в наши дни той започва да включва все по-разнообразни и интересни електронни аранжименти. Indie не звучи мъсно тогава, когато добрият вкус и талантът взимат превес над позата и самоцелния имидж, а именно добрият вкус ще бъде на почит на 6-ти декември от 21 часа в клуб Строежа.

Оставете пълнения шаран на масата и нека заедно да потанцуваме под звуците на най-доброто, което британската сцена и производните й имат да ни предложат от 60’те години до днес. Входът е свободен, но тъй като Коледа наближава (понякога поводите са хубаво нещо), дарявам целия си, макар и скромен, хонорар от партито на добра кауза, подпомагаща децата в неравностойно положение. На входа на клуба ще има кутия за дарения и от сърце моля всеки, който има дори минимална възможност, да помогне, с каквото може.

И така, нека обобщим:

BritSpotting (BritPop, Indie, 60’s Mod Beat, Wave, Punk, Electroclash) Kлуб Строежа, 6-ти декември, 21:00, входът е свободен!

C любезното съдействие на BEEFEATER LONDON.

Get on your dancing shoes! С най-добри пожелания,

DJ ShakerMaker“