Брок Леснар срещу Трите Хикса – гледай „Лятно тръшване“!

Дългоочакваният сблъсък между Брок Леснар и Трите Хикса в „Лятно тръшване” на 7 септември по bTV Comedy

Най-накрая! Брок Леснар ще се бие с Трите Хикса! След месеци на игра на нерви, заплахи със съд и подли нападения, двамата врагове ще застанат един срещу друг на ринга на Световната федерация по кеч в главния мач на турнира „Лятно тръшване”! bTV Comedy ще излъчи грандиозното събитие на 7 септември от 23:00 часа.

Трите Хикса неофициално прекрати активната си състезателна кариера, след като беше назначен за оперативен директор на Федерацията. Завърналият се Брок Леснар обаче предизвика Играта и го въвлече в опасна интрига, от която Церебралният убиец можеше да излезе, само ако се изправи лице в лице със стария си противник. И това ще стане факт именно на най-голямото лятно събитие в развлекателните борби!

Шампионът на Федерацията Си Ем Пънк пък има други проблеми – и то не един, а два! Той ще защитава най-ценното отличие в кеча в мач „тройна заплаха” срещу Джон Сина и Грамадата! Шансовете определено не са на страната на Пънк, тъй като според правилата на този тип мачове, шампионът дори няма нужда да бъде туширан, за да изгуби!

С тези мачове обаче зрелището на „Лятно тръшване” далеч не се изчерпва! Носителят на титлата в свръхтежка категория Шеймъс пък ще се изправи срещу Алберто дел Рио в защита на своето отличие, а завърналият се Миз, който вече е носител на интерконтиненталната титла, ще се опита да я запази в двубой срещу един от любимците на публиката – Рей Мистерио.

Гледай Brock Lesnar vs Triple H онлайн:

Част 1

Част 2

Гледай още видео

 
По темата: