„Брой ме“ на Цвети Янева – най-приказния поп-фолк клип!

Цветелина Янева ни връща в приказките с клип

Гледай видеоклипа онлайн

Зрителите на “Планета HD” и “Планета” със сигурност ще останат впечатлени от най-новия видеоклип на Цветелина Янева. Музикалната лента този път ни връща в света на приказките и приказните герои, напълно в унисон с наближаващите коледни празници. Цветелина Янева успешно се превъплъщава в ролята на принцеса като прави паралел между миналото и настоящето. Този път певицата не е сама пред камерата, а в компанията на “принца” Рида Ал Абдула и “разказвача на приказки” Кости Йонита.

Новият музикален проект е озаглавен “Брой ме” и е дуетна версия на един от големите хитове на Рида Ал Абдула. Изпълнителят е роден в Багдад, но живее в Дубай и днес е една от най-големите музикални звезди на Близкия изток. Певецът и композиторът Кости Йонита отправят предложение към българската звезда за новия вариант и остават доволни от резултата.

Лентата се завъртя на 7 ноември в 20:00 часа по “Планета HD” и не е изключено на 22 ноември да бъде представена на голяма сцена. Желанието на Цветелина Янева е да покани своя нов сценичен партньор и заедно да изпеят “Брой ме” на концерта “10 години Планета ТВ”.

Феновете са възхитени от високобюджетния клип, включващ дори елементи от „Принцесата и граховото зърно“, но усърдно плюят по текста към „Брой ме“. Голяма част не го разбират в цялост. Дразнят се от факта, че сравнително малка част от парчето е с вокалите на Цветелина Янева, определят музиката и аранжимента като изтъркани. Завистници не пропускат факта, че най-вероятно Цветелина Янева не би била това, което е, ако приятелят й не бе Делян Пеевски.

Използвана е информация на Planeta.TV

Цветелина Янева – Брой ме /текст/

Пр. Брой, брой и мене брой,
щом бързаш да е твой.
Брой, брой и мене брой,
ще останеш ли силно мой.

С теб каквото и да ми се случи,
не пропускам този случай.
В каквото и да ме замесиш,
упоена тръгвам с тебе.

Мога само на вода да карам,
с твоите шепи да ми даваш.
Накъдето и да ме откараш,
брой и мене, аз участвам.

Пр. Брой, брой и мене брой,
щом бързаш да е твой.
Брой, брой и мене брой,
ще останеш ли силно мой.

 
По темата: