bTV Cinema завърта „Застраховка за щастие“ – сериал за живота!

Живота във всичките му нюанси ще покаже чешкият семеен сериал “Застраховка за щастие” по bTV Cinema

„Застраховка за щастие” е новият чешки семеен сериал по bTV Cinema, който ще покаже живота такъв, какъвто е – изпълнен с малки и големи трагедии, както и с много смях и щастливи моменти.

От 23 май, всеки делничен ден от 15:00 часа, зрителите ще проследяват историите на главните герои, ще преживяват с тях трудностите, предизвикателствата, изненадите, радостите, сълзите и неочакваните обрати в ежедневието им.

Анна (Алена Анталова) е красива жена, майка на тийнейджър, която очаква второто си дете. Тя никога не е имала лесен живот, но се чувства щастлива със семейството си.

Ужасен инцидент, в който съпругът й загива, преобръща спокойния й живот в малкия град. Сега тя трябва да се справя с трудностите сама.

В този критичен момент Анна среща директора на местна застрахователна компания – Томаш. Той е уверен мениджър, грижовен съпруг и любящ баща, който се стреми да задоволи всички желания и капризи на семейството си. Уважава правилата и има чувството, че светът му принадлежи.

Анна и Томаш се запознават във влака, започват да се срещат все по-често и скоро между тях пламва силна любов.

Тези чувства могат да разрушат всичко в живота на Томаш, което той е смятал за непоклатимо и сигурно. Едно от тях е бракът му с Дагмар (Катерина Брозова). Тя е красива и грижовна, дизайнер по професия. Има пълно доверие в съпруга си и го смята за даденост. Характерът й е леко властен, но обича да налага мнението си, защото иска най-доброто за семейството си.

Каролина (Никол Стиброва) е дъщерята на Томаш и Драгмар. Тя е очарователно младо момиче, което се изправя пред внезапните проявления на пубертета. Нейната неосъществена мечта е да стане модел. Каролина се запознава с Онджрей (Жойтех Котек) – остроумния син на Анна. Момчето страда от загубата на баща си, но също така е изпълнен с живот и жажда за приключения. А това често го забърква в неприятности. Двамата се сприятеляват и заедно преживяват първите трепети на любовта.

„Застраховка за щастие” е по идея на Ева Папоушкова, режисьор е Иржи Адамец.

Видео от сериала можете да гледате тук: http://voyo.nova.cz/pojistovna-stesti/

Още информация и снимки: http://pojistovna.nova.cz/

 
По темата: