bTV Comedy излъчва „Русалки” 3-ти сезон – 26 нови епизода!

Трети сезон на „Русалки” тръгва на 15 май по bTV COMEDY

Третият сезон на култовия за тийнейджърите сериал „Русалки” (H2O: Just Add Water) тръгва по bTV COMEDY на 15 май, събота, в 7:30 часа сутринта. Излъчванията са в събота и неделя от 7:30 часа и от 16 часа. Ето как се развива действието през новите 26 епизода:

Ема напуска града, тъй като семейството й се пренася на друго място.
Клео и Рики са много разстроени, но постепенно свикват с мисълта за своето „русалчество” и си мислят, че няма какво ново да им се случи.

Неочаквано те се сблъскват с нова сила, които започва да им противостои. И което е удивително: силата излиза от водата, която девойките досега смятаха, че могат да контролират.
Младеж, на име Уил (Люк Мичъл), запален по дайвинга, който пътешества със семейната яхта, се откъсва от водещото въже и доплува в пещера на остров Мако.

Но дали е попаднал в известното ни магическо езеро, което направи трите момичета необикновени? Или пък е друга пещера, която готви нови неприятни изненади на русалките?

Момичета трябва да се справят и със Зейн, който заплашва да разкаже за тайните на остров Мако, понеже Рики къса с него.

„Русалки” е една от най-любимите поредици на тийнейджърите по света. Момичетата й се наслаждават откровено и копират прическите, облеклата и маниерите на трите главни героини. Момчетата я гледат тайничко, не признават, че я следят, но знаят подробно какво се случва във всеки епизод с всеобщите любимки.

Сериалът е създаден в Австралия през 2006 г. и проследява приключенията на три неразделни приятелки – Ема, Клио и Рики. С тези на пръв поглед съвсем обикновени тийнейджърки се случва нещо необикновено…

В играта си триото доплува до мистериозния остров Мако. Девойките се изгубват в непроходимата джунгла. Влизат в древна пещера под вулкана на острова. Налага им се да се гмурнат в подземна река, за да излязат от клопката. След интересното и страшничко приключение трите правят опит да се върнат към нормалния си живот. Но това вече е невъзможно…

При всеки техен досег с вода, Ема, Клио и Рики се превръщат в русалки. Всяка от приятелките открива, че е придобила нетипични за човека възможности – Ема може да замразява водата, Рики пък може да я кипва, а Клио е в състояние да увеличава обема на водата и да я оформя, както си иска.

Много комични ситуации възникват, докато трите се опитват да прикриват своята „малка тайна” или когато решат да приложат някоя от своите специални способности на нищо неподозиращите хора около тях.

Сериалът има 3 сезона с общо 78 епизода. Продукцията е на Джонатан М. Шиф. В ролите са Кариба Хайн, Клеър Холт, Фийби Тонкин, Ангъс Макларън, Трент Съливан и др.

1950 минути е общата продължителност на 78-те епизода на сериала «Русалки». Ако някой си постави за цел да изгледа всичко накуп – ще седи пред екрана 1 ден 8 часа и 30 минути без прекъсване.

 
По темата: