bTV Comedy сериал „Спасена“ + видео

Ан Хечи ще бъде „Спасена” в новия сериал по bTV Comedy от 25 април

На 25 април премиерно по bTV Comedy стартира новият сериал „Спасена”. В главната роля е Ан Хечи, която се превъплъщава в жена, твърдяща, че комуникира с Бог.

След като се задавя със сандвич и се отървава на косъм от смъртта, Бет Харпър (Ан Хечи) започва да вярва, че е Божи посредник на Земята. Доскоро тя е живяла живот на средностотистическа американска домакиня, но инцидентът променя живота й за един миг. Тя вярва, че е разговаряла с Господ и сега той може да комуникира чрез нея. Това става причина да промени тотално живота си, да поправи всичките си грешки и да бъде пример за добър човек. Как близките й посрещат новината и как я възприемат околните, зрителите на bTV Comedy ще могат да проследят всяка събота и неделя от 13 часа.

Ан Хечи признава, че самата тя през голям период от живота си е била психически неуравновесена вследствие на сексуално насилие, на което е била подложена от баща си през детството и юношеските си години. Когато през 2001 г. промотира автобиографичната си книга „Call Me Crazy”, в поредица от интервюта тя споделя, че за да се чувства в безопасност по време на този период, тя си е създала паралелна реалност, наречена „Четвъртото измерение”. В нея тя си е представяла себе си като дъщеря на Бог и полусестра на Христос и е осъществявала контакт с извънземни форми на живот. Днес тя казва, че е успяла да възстанови психическото си равновесие и е оставила своето друго „аз” зад гърба си.

Хечи участва в известни продукции като „Да разлаем кучетата”, „Знам какво направи миналото лято”, „Али Макбийл”, „Клъцни-срежи” и др.

Гледай видео анонс онлайн

Галерия от сериала –

 
По темата: