bTV Фермата коли животни в национален ефир

Изкуството е личната „ферма” на Татяна Дончева

Участниците скандализират със заколване на животни

Една желязна дама, чието име се свързва с редица процеси и събития в политическия и обществен живот у нас – Татяна Дончева, застава пред микрофона на „В(од)ещи в занаята”. С присъщия си дипломатичен, но и директен начин на изразяване Дончева обсъжда с Иван и Андрей липсата на родни политици визионери и на родна памет, какви животни и култури изобилстват в Парламента (ако той бъде сравнен с ферма), както и  кои от тях трябва да бъдат поставени леко настрана, а други – да се прибавят.

Татяна Дончева ще разкаже на водещите защо избра да остане извън политиката, какво я свързва със спорта и по-точно футбола, и каква е причината да иска да се върне към музиката и нейната лична ферма – изкуството. И ако като политик й се е налагало да взима трудни решения, да влиза в редица спорове и тежки битки, то съветът й към участниците във „Фермата” е не гладът да диктува техните решения, а „да гледат позитивно на общуването си, да не мислят кой от тях ще спечели първо място и ще остане финалист, да знаят, че животът не е състезание за една купа, а има място за всеки, който наистина да направи нещо, което си струва и че класирането не е в един момент, в един миг.” Какви други полезни и практични съвети ще даде на участниците във Фермата Татяна Дончева, зрителите ще разберат на 11 август, вторник в селектираното интервю в „Тази сутрин”, а след това могат да проследят цялото интервю на сайта btv.bg.

„В(од)ещи в занаята” е поредица от дейности, които водещите на есенния формат „Фермата” Иван и Андрей предприемат, за да се подготвят за голямото телевизионно предизвикателство. Освен поредицата интервюта, в които участие до този момент взеха Димитър Пенев и Ицо Хазарта, двамата водещи започнаха и своето фермерско обучение. И тъй като участниците във формата ще трябва сами да си набавят месото за трапезата, Андрей се включи в откриването на ловния сезон у нас, за да разбере има ли хуманен и безболезнен начин да се отстрелват животни. Той добави, че хората от „Фермата“ сами ще трябва да колят животните, което ще ядат и най-вероятно зрителите ще бъдат скандализирани от това. Какво научи и сподели още той, вижте тук.