bTV и Нова удължават сутрешните блокове в събота и неделя

На 16 ноември предаването „Тази събота”  ще бъде удължено с един час

Татяна Дончева, Осман Октай и Васко Василев сред гостите на Антон Хекимян през уикенда

Този уикенд темата за протестите, както и останалите най-интересни и актуални теми от деня отново ще превземат студиото на „Тази събота” и „Тази неделя” с водещ Антон Хекимян.

На 16 ноември предаването „Тази събота” ще бъде удължено с един час. То ще се излъчва от 9.00 до 12.00 часа, а причината е извънредните събития в страната. Основна тема в уикендовия сутрешен блок съвсем естествено ще бъдат протестите и всички гледни точки за тях – на студентите, на преподавателите, на противниците на окупацията, на хората по улиците и площадите и т.н. С тях ще разговарят репортерите на предаването, които ще правят живи включвания от най-горещите точки. Сред гостите на Антон Хекимян по различните теми ще бъдат Осман Октай, представителите на агитките на Левски и ЦСКА и други. Водещият ще се срещне и с майстора на цигулката Васко Василев, който ще сподели пред зрителите на bTV за новите предизвикателства, които му предстоят и ще разкаже малко повече за силата на тръпката пред българската публика.

Гледай видео записи от предаването онлайн

За 17 ноември, неделя, екипът на предаването е подготвил специална дискусия относно новите националисти, както и темата за неонацизма и дали той намира почва в България. Политическото цунами Татяна Дончева ще говори откровено за игрите на властта през нейните очи и за сенките на кукловодите. Камило Плачи и дъщеря му Роберта ще разкажат за живота им между волейбола и втората им родина.

Гледай видео запис от предаването онлайн

От следващия уикенд, 23 и 24 ноември, предаванията „Тази събота” и „Тази неделя” ще бъдат с удължена продължителност от 3 часа и нов начален час – 8.00!

„Събуди се” по Нова вече ще започва от 07.30 ч.

Съботно-неделният блок на Нова ТВ ще казва „добро утро” на зрителите с половин час по-рано още от 16 ноември.

„Събуди се” в събота:

Назад във времето и атмосферата от 18 ноември 1989 г.

Бившият депутат Ваньо Шарков и председателят на Народното събрание от 1997 г. до 2001 г. Йордан Соколов в разговор за синьото, протестите и в чие ръце е времето

Часове след елиминациите – поредният отпаднал участник от X Factor се събужда първо за „Събуди се”

Гледай видео запис от предаването онлайн

„Събуди се” в неделя:

VIP Brother 2013 – равносметка след големия финал и часове преди старта на Big Brother All Stars на 18 ноември

Изпитанията на сърцето – кардиологът доц. Иво Петров

Гледай видео запис от предаването онлайн