bTV излъчва „Фамилията“ със Стефан Данаилов, въпреки изборите!

Заради изборите рекламите на новия сериал „Фамилията“ със Стефан Данаилов ще бъдат спрени. Ламбо е в листите на БСП, а предизборната кампания стартира на 12 април. По тази причина видео анонсите на новата сага, в които има кадри с актьора, ще бъдат свалени, така както изисква законът.

От bTV обаче успокояват феновете, които се вълнуват дали изборите ще попречатна сериала, че това няма да се случи. „Фамилията“ продължава да се излъчва и не е пречка това, че Ламбо е в една от главните роли.

Вотът през май и започващата битка за гласове ще се отрази само на рекламите по медията. Иначе зрителите ще продължат да гледат българската версия на „Кръстникът“, като биг босът на голямата рода и крупен бизнесмен Борис Арнаудов по сценарий също се включва в избори. За да излъска имиджа си вика журналиста Стефан Марков, в ролята Асен Блатечки, който да му напише биография.

В първия епизод героят на Ламбо, който търгува незаконно с антики и води още куп сделки и афери, му обясни, че със мемоарите си иска да даде пример на хората. Всъщност обаче ще си дига рейтинга, или поне така възнамерява. Дали обаче Стефан, който е един от най-добрите разследващи журналисти ще се примири с истината заради парите, които му брои Арнаудов, или напротив – ще изкара наяве кирливите ризи на бизнесмена, тепърва ще видим. Още повече, че журналистът има и личен мотив да е близо до мафиота – търси каква е връзката му с изчезналата му приятелка.

Каквото и да стане обаче между двамата мъже, Ламбо все е в избори – и в сериала ще се впусне в политиката, и в реалния живот също го чакат люти битки като кандидат на БСП.

Инфо: Агенция Дартс нюз

Гледай видео запис от епизод 1 на Фамилията онлайн
Гледай видео запис от епизод 2 на Фамилията онлайн