bTV излъчва „Господарят на ефира“ в „Столичани в повече“ – видео

Спас става медийна звезда – в „Столичани в повече” на 25 април по bTV

Лютови отново ще попаднат в полезрението на медиите. Този път обект на техния интерес няма да е семейният хотел, а Спас. Синът на Славея и Йордан ще се прочуе в цялата страна и дори ще бъде специален гост на известен телевизионен водещ, в чиято роля ще влезе актьорът Васил Мавриков. Той е лице на „Господарят на ефира”, а аналогията е, че Мавриков работеше в „Господари на ефира” през най-добрите им години. Наскоро шоуто си тръгна от ефира на bTV и надали от медията харесват „скритата реклама” в „Столичани в повече”, но епизодите вече са заснети.

От какво ще е предизвикано вниманието към Спас ще стане ясно в следващия епизод на „Столичани в повече” – в сряда от 21:00 часа по bTV.

Зрителите ще видят Славея в изненадваща светлина – мила и любяща майка и свекърва.

Баба Марийка ще заподозре, че отношенията между Пацо и снаха й са повече от приятелски. Гълъбина пък ще разбере, че кръчмарят плаща на съпруга й, за да работи и ще бъде силно разочарована.

В следващия епизод на „Столичани в повече” Рангел ще продължи да обмисля план как да спечели съседите на своя страна. Едно телефонно обаждане от Димо обаче ще го изправи пред сложна дилема.

Гледай видео запис от епизода онлайн