bTV излъчва маратон със сериала „Къде е Маги?“

Обрат в разследването – виновникът за изчезването на Маги е може би член на семейството 

Христо Шопов дебютира в сериала „Къде е Маги?” по bTV

На 13 септември, четвъртък, от 20.00 часа bTV ще излъчи първия епизод от сериала „Къде е Маги?”, в който специално участие ще вземе актьорът Христо Шопов. Той ще влезе в ролята на психолога Румен Алексиев, чиято основна задача ще бъде да помогне на полицай Чернев (Иван Бърнев) да преодолее най-големите си страхове. Историята за изчезването на Маги започва да тежи на полицая – той е преживял подобна лична трагедия, която ще бъде разкрита в детайли на зрителите на bTV. Доктор Алексиев ще се опита да убеди своя пациент, че за негово добро е да остави случая настрана и да се справи със своите собствени демони. Дали това ще се случи, предстои да стане ясно в следващите дни.

Междувременно, след изтичането на шест дни от изчезването на Маги,  емоциите, които изпитват нейните близки, започват да ескалират. С покачването на напрежението започва и разкриването на дълбоко пазените семейни тайни. Оказва се, че изневерите и любовните триъгълници в рода на Табакови се отнасят както за възрастните, така и за децата. Братовчедите Дими (Александър Недялков) и Георги (Борис Лазаров) са не просто роднини и добри приятели. И двамата са тайно влюбени в изчезналата Маги (Евелин Костова), което ги прави съперници за сърцето й. Тази тайна е разкрита чрез един запис, който попада в ръцете както на полицията, така и на родителите им. Последиците от нея силно рефлектират върху отношенията между деца и родители, както и върху отношенията между трите семейства. Наред с това става ясно, че родителите нямат и най-малка представа какво правят децата им в свободното си време, а един от тях дори отглежда трева в дома си.

Склонни към грешки и изневери са и родителите. След като стана ясно, че Катерина Андонова (Параксева Джукелова) има своя тайна дългогодишна връзка с Никола Емилов (Александър Димиртов), се оказва, че нейният брат и баща на Маги – Радослав Табаков (Георги Стайков),също не е безгрешен и е изневерил на съпругата си Вяра (София Кузева-Чернева). Подобно минало има и доктор Косьо Илиев (Владимир Люцканов). С кого са тайните любовни връзки на брат и зет, ще стане ясно в четвъртък вечер от 20.00 часа по bTV.

Макар и не всички, тъмните тайни на рода Табакови започват да излизат наяве, а една от тях ще насочи вниманието на полицай Чернев в нова посока на разследването. След като спец ченгето се справя професионално с фалшивия сигнал за отвличане, нова следа го навежда към откритието, че в изчезването на Маги е замесен член на семейството. Появяват се дори и конкретни подозрения, които ще скарат роднините, но дали ще се окажат верни, ще се разбере в следващите епизоди на „Къде е Маги?”.

За своите зрители bTV е подготвила специален уикенд маратон на „Къде е Маги?”. Тази събота и неделя, 15 и 16 септември, след късната емисия новини медията ще излъчи първите пет епизода на сериала. Повторения на сериала ще има и в ефира на bTV Lady.

Потърси запис от епизодите тук, тук.