bTV на Великден – домът на Миро, Веселин Маринов и сериали

Специални гости и български сериали в ефира на bTV по време на Великденските празници

Българските сериали „Седем часа разлика” и „Стъклен дом: Спасението” ще зарадват зрителите на bTV на един от най-светлите християнски празници – Великден. Празничната програма ще бъде допълнена от специални гости и много изненади в предаванията на bTV през Великденските дни.

В неделя от 20:00 часа от епизодите на „Седем часа разлика” зрителите ще разберат дали Мая Стоева ще научи, че Пол Станкофф й е баща, как Милото ще се опита да примами Слав и дали Таня Стоева ще събере смелост да се изправи срещу най-големия си страх – да признае истината на дъщеря си. Финалният сезон на сериала, който промени българското телевизионно кино – „Стъклен дом: Спасението”, ще стартира на 16 април от 20:00 часа само по bTV. Зрителите ще разберат как Камен Касабов ще се опита да изгони Николай от управата на мола, както и какви разочарования очакват Боряна още в първия епизод на новия сезон.

На Разпети петък в предаването „Преди обед”, което ексклузивно ще бъде с продължителност 2 часа – от 9:30 до 11:30 часа, зрителите ще видят откровен разговор с една от най-известните българки – треньорката по художествена гимнастика Нешка Робева, за приятелството й с пророчицата Ванга и за неверниците, които стават все повече в България.

В предаването „Тази събота” на 14 април зрителите ще видят ексклузивно интервю с актрисата Елена Петрова, два дни преди старта на „Стъклен дом: Спасението”. Тя ще разкаже за емоциите покрай финала на сериала, както и за мисията си като посланик на добра воля на „SOS Детски селища”. Зрителите ще видят и дома на едно многодетно семейство, което отглежда и възпитава децата си сред природата. Те са открили начин да спестят енергия и да не плащат сметки за ток и парно, като използват слънчевата енергия, за да се отопляват. Как да отпразнуваме Великден в унисон с природата и защо всичките им деца носят библейски имена, ще разкажат родителите на живо в „Тази събота”. На 15 април екипът на предаването „Тази неделя” ще покаже за първи път на живо дома на певеца Миро. Там той, заедно с един от най-близките му приятели, който е пастор в Софийския затвор, ще разкажат защо това е най-светлият празник за тях и ще покажат как се готвят за Великден.

В предаването „Модерно” на 14 април от 11:00 часа по bTV, зрителите ще имат възможност да се насладят на пролетно настроение и много цветни и слънчеви идеи за това как да разнообразим живота си. Специален гост в студиото на Радост Драганова ще бъде певеца Веселин Маринов, който ще разкаже как преодолява трудностите в личния си живот, както и за това какво му предстои. На 16 април, понеделник, от 12:30 часа зрителите на bTV ще имат възможност да видят специален концерт на любимия на много българи певец.

Навръх Великден в предаването „Нека говорят с Росен Петров” зрителите за първи път ще видят жените до Христо Стоичков – съпругата му Мариана, дъщеря му Михаела и тъщата му Пепа. Те ще разкажат как семейството празнува Великден и каква е тяхната тайна в приготвянето на козунаци. В рубриката „Пожелахте да говори” ще видите ексклузивно интервю с Негово Високопреосвещенство Ловчанския митрополит Гавриил.