bTV Новините с чисто нов сайт

Сайтът на bTV Новините е напълно обновен

Опростена и олекотена навигация води към още повече видео и разнообразно съдържание

Нюзрумът с най-високо доверие в България вече е с обновен сайт. Опростената и олекотена навигация на btvnovinite.bg дава бърз и интуитивен достъп до най-важните акценти от деня, а достъпът до съдържанието през мобилни устройства вече е по-лесно и удобно.

Освен стандартните подобрения, като по-лесна за четене подредба на водещите новини на началната страница, обновеният btvnovinite.bg предлага повече видео, бърз достъп до всички телевизионни новинарски емисии и пряка връзка с най-актуалното от съдържанието на btv.bg.

В сътрудничество със спортната редакция на bTV и след внимателен анализ на поведението на потребителите, секцията „Спорт” на сайта има изцяло нова организация. За да подобри потребителското преживяване и да улесни достъпа до качествено новинарско съдържание, уеб екипът на bTV Media Group е предоставил и вградена възможност за подаване на сигнали от граждани в платформата „Аз, Репортерът“, както и нова, по-ясна прогноза за времето с препратка към dalivali.bg.

Потребителите на btvnovinite.bg са нараснали със средно 20% от началото на годината в сравнение със същия период за 2017. Това отчитат данните на Gemius.