bTV празнична програма 1 – 5 май 2014

Атрактивен пицар в „България търси талант” и класиката „Тримата от запаса” по празниците в ефира на bTV

Две от най-големите музикални събития от изминалата година – концертите на Сигнал и Крисия също ще са част от празничната програма на телевизията

На 5 май, понеделник, зрителите на bTVще станат свидетели на третия концерт от „България търси талант. Нови 10 участника ще премерят сили за място на финала и за наградата от 60 000 лв. Небезизвестният пицар Радостин Кирилов отново ще завърти тестото във въздуха, но кулминацията в изпълнението му засега остава загадка. В понеделник на сцената ще излязат 10 годишната Мария Теохарова, многобройните Marching Band излатната четворка – Десислава, Миропка, Маринела и Николета.

Навръх Гергьовден от 20:30 часа зрителите ще имат възможност да гледат класическата лента с участието на Георги Парцалев, Никола Анастасов, Кирил Господинов и Вълчо Камарашев – „Тримата от запаса”. В празничните дни зрителите ще имат възможност да се насладят и на редица хитови заглавия – „Добре дошли в джунглата”, минисериала „Африка, моя любов”, „Питър Пан”, „Гарфийлд 2” и други.

По традиция в празничната програма на bTVнамират място и някои от най-големите музикални събития от изминалата година. Юбилейният концерт на рок легендите от „Сигнал” ще бъде излъчен на 1 май от 12:30 часа. На 5 май отново от 12:30 часа зрителите ще имат възможност да се насладят на ангелския глас на Крисия от „Шоуто на Слави” на концерта й в Разград.

В специалните издания на предаванията на bTVредица любими лица ще внесат празнично настроение. Сред гостите в студиото на „Предай нататък” ще бъде Даниел Боримиров. 20 години след златното футболно лято на 1994. Какво е да се прибереш в родината като национален герой, посрещнат в море от благодарни фенове и защо семейството му обмисля живот в чужбина. Екипът ще си спомни и за големия български актьор Чочо Попйорданов година след смъртта му.

В празничните издания на „Тази събота” и „Тази неделя” водещият Антон Хекимян ще покаже на зрителите как изглежда сутринта на Мария Статулова и как вижда бъдещето на „Левски” баскетболният треньор Тити Папазов навръх 100-годишнината на спортния клуб. В студиото на предаването зрителите ще видят и откровен разговор с актрисата от „Фамилията” и жури в „България търси талант” Ваня Цветкова. Антон Хекимян ще се срещне и с Шоколадовите момчета, които са сред фаворитите за спечелване на титлата „талант на България”.

Веднага след предаването на Антон Хекимян в събота Петя Дикова ще срещне зрителите с двама от най-лъчезарните и желани мъже в българския шоубизнес – Калин Вельов и Калин Врачански в новото издание на предаването COOL…T. В неделя, 4 май, от 11:00 часа специален гост в „Търси се…” ще бъде певицата Милена Славова. Меги и Нели ще я срещнат и с бащата на детето й Тони, който освен историята на тяхната любов ще сподели и какво е Милена в живота му. Самата Милена ще признае, че това е най-дългата връзка в живота й, но тя протича и доста бурно.

В празничното издание на „Предай нататък” Наталия Симеонова ще продължи да сбъдва мечти. Екипът на предаването ще срещне две момчета, изоставени от майка им, с техния любим футболист Валери Божинов, с когото им предстоеше да изживеят безкрайно вълнуващ ден – състезание с картинги и истинска тренировка на клуба, който подкрепят – „Левски”.

В съботното издание на „Наистина любов” Миро ще направи зрителите съпричастни към нови три любовни истории. Дали всички ще бъдат с щастлив край, ще стане ясно на 3 май от 18:00 часа в ефира на bTV.

В празничното издание на „Нека говорят” зрителите ще видят световния шампион по бокс за младежи Благой Найденов. В студиото на Жени Марчева и Мишо Дюзев ще гостуват още Антоний Аргиров, Есил Дюран и Мариус Куркински. В рубриката „Пожелахте да говори” ще видим големият български писател Георги Господинов.