bTV пуска шоу с любим български актьор

Какво ново по bTV през есен 2015?

Разправиите между Рангел и Гълъбина ще продължат с нова сила. Тогава се завръща култовият български сериал „Столичани в повече“, съобщиха от bTV пред „Стандарт“. В деветия сезон на драматичната комедия най-върлият враг на Чеканов, Славея Лютова, ще изпадне в още по-заплетени ситуации.

Най-големият акцент в праймтайм програмата тази есен е дългоочакваният риалити формат „Фермата“, който bTV обяви още през април. В него 15 българи ще избягат от цивилизацията, за да създадат ново миниобщество от нулата. Наградата за победителя е 100 000 лева. Вече е ясно, че водещи ще са Иван и Андрей. През есента bTV ще покажат и още „Истински истории“ от практиката на психолога Ани Владимирова. Голяма изненада за зрителите ще бъде новото развлекателно шоу, което ще стартира по телевизията. „Водещ на предаването ще е любим български актьор“, издадоха от bTV.

Антон Хекимян ще продължи да води сам сутрешния блок на медията. Няма да му се търси нова екранна партньорка. Мястото се пазело за Биляна Гавазова, която е в майчинство. Старозагорецът сега е в отпуск и ще се завърне на екран само след две седмици отдих.

От септември се завръща едно най-гледаните предавания „120 минути“. Водещият Светослав Иванов няма да пести неудобните въпроси на депутати, министри и кандидат-кметове след лятната отпуска. От септември отново ще гледаме „Cool..T“, „Лице в лице“, „Тази събота“ и „Тази неделя“.

Инфо: Агенция Стандарт нюз