Buena Vista Social Club – кубинската омая за първи път във Варна!

Гранд дамата на Кубинската музика – не може да спре да танцува в шоуто LIVE FROM BUENA VISTA – THE HAVANA LOUNGE! Очакваме я във Варна на 11-и февруари!

На 11-ти февруари 2010г спортната зала във Варна е на път да се превърне в център на кубинската култура, под темпераментните ритми на шоуто “Live from Buena Vista – Тhe Havana Lounge”.

Харизматичните кубинци, добили световна слава от лентата на режисьор Вим Вендертс – Buena Vista Social Club ще разлюлеят за първи път Варна, по покана на Лауд Консертс.

В една от главните роли на сцената ще видим невроятната Teresa Garcia Caturla, неслучайно наричана в цял свят Великата дама на Кубинската музика. Само няколко секунди са необходими на Великата дама, за да омае публиката с характерния си глас и завиден темперамент. Часове обаче ще са й нужни, за да покаже всички стъпки, движения и номера, които владее на сцената.

В интервю за чуждата преса Teresa Garcia Caturla наскоро сподели, че не може да спре да танцува: “Чуя ли родни ритми, музиката направо нахлува в мен и започвам да танцувам, без да мога да спра”. Със сигурност е способна да танцува дори и боса, с маракаси, с публиката и на влакче. А какво ли още да очaкваме от нея, предстои да разберем на 11-ти февруари в зала Конгресна – ДКС Варна.

Миж изпълнение на The Havana Lounge – Teresa Garcia Caturla в Букурещ: