Булсатком IPTV на живо онлайн и по кабел – 140 телевизии, 40 HD канали

Булсатком стартира IPTV на 5-ти март

Компанията е разработила мобилно приложения за Android и IOS за гледане на телевизия чрез телефон и таблет

Булсатком стартира на 5-ти март новата си услуга IPTV. След като миналата година стана ясно, че най-големият телевизионен оператор в България е създал компанията „България Сат“ специално за новия си проект – изстрелването на първия български комуникационен геостационарен спътник, Булсатком продължава с иновациите.

Новата услуга  IPTV е последното попълнение в портофолиото на Булсатком. Тя ще включва повече от 140 ТВ канала, над 40 HD канала, възможност тематично да подреждаме каналите в 9 теми, както и опцията любими канали.

IPTV се предлага само на клиенти с активен абонамент на услугата оптичен интернет и при техническа възможност, поради технологично изискване за IP /интернет протокол/ свързаност за доставката на тази услуга до клиента. Услугата IPTV е от ново поколение и предлага VOD /видео по поръчка/ и WEB browsing, които са характерни само за тази технология. Абонатите на IPTV ще имат възможност да се абонират и за пакет “Fusion” който включва 25 HD канала и достъп до видеотеката.

Ще бъдат включени и над 100 радиопрограми, както и тематично подреждане в 10 теми. Услугата ще предоставя и достъп до видеотека, включваща над 10 000 часа съдържание, повече от 1 000 часа HD съдържание, тематично подреждане на съдържанието, подреждане на игралните филми по жанр и опция за търсене.

За целта Булсатком е създал специално мобилно приложение за гледане на телевизия чрез телефон и таблет. За ползващите операционна система Android, мобилното приложение може да се изтегли оттук, а за  IOS устройства, оттук. Необходима е и регистрация в интернет страницата на компанията и използване на профила на абоната. Регистрацията е напълно безплатна. В интернет се разпространява и информация, че с потребителско име user@user.us и парола 1111 програмата тръгва тутакси.

Новата услуга предоставя свободата да гледаме телевизия независимо къде се намираме и без ограничения на устройството, което ползваме. Официалното ТВ приложение на Булссатком предоставя възможност да се гледа телевизия на всички устройства – телефони, таблети 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. В услугата е включен и интерактивен програмен справочник (EPG). Без значение e как се свързваме към интернет – Fiber, LAN, Cable, WIFI, 3G, LTE. Това приложение е достъпно от целия свят, като в отделни региони, някои от каналите може да нямат излъчване и/или част от услугите може да са недостъпни.

Допълнителна информация

„Булсатком“ е изцяло българска компания. Фирмата е най-големият доставчик на платена цифрова телевизия в България, като предлага над 100 цифрови телевизионни канала, както и интернет достъп. Булсатком е разкрила над 2 000 работни места в цялата страна, като същевременно създава възможности за бизнес и на много други български фирми, предлагащи свързани услуги. Водещата пазарна позиция на Булсатком се дължи на изключителното отношение към клиентите и високото качество на предлаганите услуги. Компанията има за цел да предлага на абонатите си най-доброто телевизионно съдържание на възможно най-атрактивна цена.

Очаквайте в началото на месец март подробна информация и детайли!