Бургас е градът на черната музика! С Мишо Шамара, DMX и G.G.P.!

Gangsta Gangsta PRODUCTION пуска колекционерско DVD и закрива лятото с грандиозно парти

Артистите на Gangsta Gangsta PRODUCTION решиха да зарадват феновете на родното ърбан изкуство със специален подарък – сборно DVD с 14 подбрани видеоклипа от 10-годишната история на лейбъла. Компилацията е с недвусмисленото заглавие „Никога не забравяй от къде си тръгнал” и носи скрито послание към цялата аудитория.

В колекцията са подбрани най-хитовите заглавия от видеокаталога на музикалната компания, както и няколко нови клипа от 2010 година. Селекцията на избраните 14 клипа е направена след дълъг избор между над 50 видеота, които са излезли под логото на G.G.P. на телевизионния екран през последните 10 години. Поради икономическата криза и липсата на финансова възможност у много от феновете, от щаба на Gangsta Gangsta PRODUCTION са решили да пуснат DVD-то безплатно в интернет, като за най-големите ценители е предвиден и лимитиран тираж.

„Даваме всичко от себе си заради феновете и развитието на модерната европейска и световна култура в България, ние знаем как да го направим” – коментира Живко Динев (Play Boya), едно от новите попълнения на G.G.P.

В началото на м. септември летният сезон ще бъде изпратен символично на специално парти, организирано от Gangsta Gangsta PRODUCTION. На 8-ми септември в Бургас пристига родната супер-звезда Big Sha (Мишо Шамара), който ще направи пред бургазлии световната премиера на съвместния си проект с американския рапър DMX. Парчето се очертава да бъде един от хитовете на MTV в европейски мащаб за 2010 и гр. Бургас е избран за домакин на промоцията му заради силно развитата местна култура в тази област сред младите. Партито се очаква да бъде най-актуалното за сезона в града, а от няколко дни фенове и изпълнители от цялата страна правят заявки за присъствие в Бургас на 8-ми. Двете събития са факт, благодарение на изключителното съдействие от страна на клуба на младите предприемачи “Business Club MG”.

DVD-то „Никога не забравяй от къде си тръгнал” може да бъде свалено свободно в оригиналния си вид на адрес www.GGP4LIFE.tk

На снимката: Обложката на DVD “Никага не забравяй от къде си тръгнал” vol. 2 (2010 Gangsta Gangsta PRODUCTION / Stars Vision / Business Club MG )