Бутик за булки с извивки от TLC

В търсене на съвършената булчинска рокля с „Бутик за булки с извивки“ по TLC

В новата поредица на TLC ще се срещнем с няколко по-пълни бъдещи булки, които се впускат в търсене на мечтаната рокля

Изборът на булчинска рокля никак не е лесен, а когато си малко по-пълна, мисията става още по-сложна. В новата поредица на TLC, чаровните Джо Кук и Алисън Ло предлагат сватбени рокли за по-едрите бъдещи булки. Благодарение на своята съпричастност и усещане за стил Джо и Алисън помагат дори на най-неуверените булки да заблестят отвътре и отвън в „Бутик за булки с извивки“ от 3-ти декември, в 20:00 часа по TLC.

Вижте как бъдещи булки се впускат в търсене на идеалната рокля за най-специалния ден в живота им. Консултантите се сблъскват с редица предизвикателства при избора – от предпочитанията за модел на булката до бюджета. Ще успеят ли, обаче, да открият съвършената рокля за вся една от тях? Техният бутик е рай за булките с извивки – там те могат да се почувстват като истински ВИП клиентки и да изглеждат като кино звезди, да се насладят на отношение и огромен избор.

Премиерната поредица „Бутик за булки с извивки“ ще ви срещне с няколко прекрасни бъдещи булки в търсене на съвършената рокля от 3-ти декември по TLC.

 
По темата: , ,