„Бузуки вечер“ – потъни в узо, маслини и сиртаки с The Cotton Club!

Бузуки вечер в The Cotton Club с гръцката звезда Никос Китикидис

Узо, маслини, сиртаки, карамфили… или с други думи –разходка до Гърция през януари!

На 20 януари (сряда), The Cotton Club отваря врати за ценителите на бузуки-ритмите и класическите начини за забавление на бохемите от южната ни съседка. Луксозното заведение организира специална “Бузуки вечер” за почитателите на живата гръцка музика с гост гръцката звезда Никос Китикидис, и разбира се…традиционните за купона табли с карамфили.

Никос Китикидис пристига от Гърция специално за тематичната бузуки вечер, организирана от The Cotton Club, и ще се се качи на сцената на заведението заедно с 6-членен оркестър, съставен от изключителни професионалисти.

Звездата обещава да ни пренесе за една вечер в автентичната атмосфера на гръцкото Средиземноморие, наситена с най-добрите гръцки мелодии и бузуки ритми. Очаква ни пищно шоу, реки от узо, маслини, сиртаки цяла нощ и карамфили – едно незабравима разходка до Гърция през януари!

Името на Никос Китикидис е познато на софиянци от многобройните му участия в бившата столична таверна Дионисиос. Изпълнителят с ангелски глас се радва на популярност както сред гръцките бизнесмени, пребиваващи у нас, така и сред техните сънародници студенти.

Очакват се и немалко българи, почитатели на шумните гръцки веселби, да разпуснат на 20 януари в The Cotton Club, на фона на живата гръцка музика  по време на специалната “Бузуки вечер”!

Резервации могат да се направят на официалния сайт на The Cotton Club www.cottonclub.bg или на телефон 0888 71 04 71.