„Бяла Коледа“ на Софи Бард и Петя Буюклиева – рок премиера

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=T6No8P-y8_U

След противоречивото си участие в „Музикална академия“, където напусна безславно, Петя Буюклиева представя нов хит.

„Бяла Коледа“ е с тежък рок саунд и в дует със Софи Бард. Дело е на композитора Камен Николов – музика и аранжимент. Текстът е на Стела Миразчийска. Автор на видеоклипа към парчето е Орлин Станев с продуцент CrazyTime.

При все евтиния и непретенциозен клип, хитът завладява с перфектно вокално майсторство и покоряваща музика.

Ето как Софи Бард представи „Бяла Коледа“ във Фeйсбук страницата си – „Приятели поздравяваме ви с най-новата ни коледна песен с прекрасната Петя Буюклиева! Отново ви напомням че песента е посветена на нашите сънародници в чужбина и на техните близки! Дано на коледа стане чудото и всички са си у дома и дано не се налага вече да тръгват отново! Дано скоро нещата да се променят! Пожелаваме го на всички и на себе си ! Приятно гледане и слушане и целувки! :)“.

Автентичният правопис (или липсата на такъв) е запазен.

И докато всички познават Буюклиева, коя е Софи Бард?

Наскоро рок изпълнителката представи дебютното си видео „Където и да си“.

Страстта си към музиката Софи открива още като дете. Започва да пее, когато е едва 5-годишна. В началото много харесвала Росица Кирилова и дори се явила на конкурс с нейната песен „Мила, кукло Барби“.

В тийнейджърските си години Софи пък става част от рок банда, купонът бил голям, създавали свои песни, ходели по участия. Останалите членове на групата обаче решили да продължат музикалното си развитие в столицата, докато тя останала в родния Русе.

Преди време рок надеждата била изправена пред дилемата дали да избяга от България. Хубавицата била отчаяна от всички проблеми тук, но в крайна сметка останала и скоро след това имала шанса да направи дебютното си парче.

Целите й на този етап са да прави само хубави песни, да стигне до сърцата на хората и всички да научат коя е тя и за какво се бори. Освен това е готова да се включва в благотворителни концерти, защото иска освен да забавлява хората с творчеството си, също и да им помага.

Частично е използвано инфо на BLife