CARAMEL – Снимка с мен, еротичен видео хит от Фен ТВ

Гледай CARAMEL – Снимка с мен онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ob6JXFDFARs

На фаталното число 13.08.15г. най-новата момичешка група „Caramel” направи своя дебют в ефира на Фен ТВ с проекта си „Снимка с мен“. Фатална бе и оценката на феновете, която е красноречива – вижте снимката по-горе с рейтинга в YouTube. В палавия текст се пее за „Бау-бау“, а клипът е на ръба на еротиката.

Дамското трио реализира първата си лента в Черна гора, където е сниман и филм от поредицата с Джеймс Бонд – „Казино Роял“. „Снимка с мен“ е дело на топ режисьора Деян Миличевич, създал последните клипове на Лепа Брена и други големи балкански звезди.

„Деян Миличевич и екипът му са изключителни професионалисти. Бяхме впечатлени от начина им на работа и ясната концепция, която имаха как да се случат нещата. Все едно снимахме филм“, казват Caramel.

Сюжетната линия на клипа е продължение на кампанията „Родиха се“. Още в първите кадри сладките карамелки пресъздават „раждането си”.

С корони на главите си, момичетата дават заявка да станат музикалните принцеси в българския шоу-бизнес.

Клипът е изпълнен с летни емоции, страстни и горещи кадри, пресъздаващи закачливия текст, твърдят от пиар отдела на „Ара“.

“Част от снимките са на най-голямото яхтено пристанище Бар, където снимахме в уникален ретро автомобил”, разказват момичетата от триото.

Никол, Ивайла и Карина не се притесняват да бъдат под светлината на прожекторите и всички погледи да бъдат вперени в тях.

„Снимахме два дни и макар че бяхме на морето, нямаше време за плаж. Когато приключихме, първата ни работа беше да се хвърлим във водата на Адриатическо море с дрехите“, смеят се момичетата.
Всяка една от трите притежава своя уникална красота и екзотика! Само по бански, те провокират и са „секси хапки”.

Дебютната им песен „Снимка с мен“ е модерен балкански поп и носи лятно настроение. Текстът на песента описва едно към едно младежките емоции на момичешкото трио. Карина, Ивайла и Никол са млади, освободени и не понасят да имат бариери. Те обичат да се забавляват и да бъдат в центъра на купона.

„На момчетата погледа се мести насам! Три момичета идват и направо не знам!“, пеят група „Caramel”.

„Caramel” е най-новата българска момичешка група, създадена през 2015 година от музикална компания „Ара мюзик“. „Caramel” станаха популярни в България със своята скандалност, провокация и атрактивност, където и да се появят.

Още преди да издадат своя първи проект младите момичета скандализираха обществото с гола арт фотография, която беше с послание „Родихме се! Стани наш Кръстник“. Стотици хора дадоха своето предложение за име на новото момичешко трио. Най-много гласове събра предложението „Caramel”. То бе подкрепено и от звездата на „Ара“ – Алисия. Една от малкото, които останаха във фирмата, скандализирала с пороя от напускащи певци.

Снимка от Фейсбука на Ивена –