Carlos -„Удряш в гърба“ (чуй лятната поп-фолк резачка – чиста версия!)

КАРЛОС удря класациите с УДРЯШ В ГЪРБА

(текст: Йордан Ботев, музика: Карлос и аранжимент: Мартин Димитров)

Малко след появата на клипа към песента „Големите размери”, младият артист Карлос реши да изненада всички с нова песен със заглавие „Удряш в гърба”. Песента е по текст на Йордан Ботев, музика на Карлос, и аранжимент на нов дебютант в жанра – Мартин Димитров.

Ето какво казва Карлос за песента:

„Реших да промотирам парчето в интернет, защото е много различно като звучене, това всъщност е първата завършена песен, която носи името на Мартин Димитров и му пожелавам много успехи занапред! Сигурен съм, че тепърва ще започнат да го търсят, защото има много уникален стил!

Пратих му кантото преди време и той започна да прави разни неща, от които аз останах приятно изненадан, в крайна сметка с общи усилия се получи много добра песен и е грях да я пазя за себе си!

Радвам се, че склонността ми към експерименти не ме подведе за пореден път. Надявам се на искрени коментари! Благодаря много и на Дани Ботев за страхотния текст, аз просто тъпчех на едно място и нямах идея какво да се пее в тази песен! С Мартин правим и още две парчета, със сигурност и те ще станат много яки!”.

Чуй Carlos -„Удряш в гърба“ (немаркирана версия!)

 
По темата: