Cartoon Network минава в режим „маратон“!

CARTOON NETWORK АКЦЕНТИ – Август 2013

МИКС МАРАТОН – СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ
Премиера: Понеделник 5 Август l Всеки делничен ден от 7:25 ч

Cartoon Network е „миксирал” програмата си през лятото. Всяка делнична сутрин каналът ще започва с най-доброто си предаване за годината до момента – поредни епизоди в режим „маратон”. Всички Августовски утрини са посветени на удивителните предавания Гъмбол, Бен 10, Парк шоу, Скуби-Ду, Анджело е върхът, Дракони: Ездачите от Бърк и Star Wars: Войните на клонираните.

ДРИЙМУЪРКС – ДРАКОНИ: ЕЗДАЧИТЕ ОТ БЪРК
НОВИ ЕПИЗОДИ
Премиера в двоен размер: Петък, 30 Август l Поредица 1, Еп. 10-20 l всеки Петък от 18:30 ч

Проследи новите приключения на Хълцук, неговият дракон Беззъб и бандата тийнове – дресьори на дракони в опитите им да интегрират някога свирепите и диви дракони в ежедневието на общността на остров Бърк.

В новите епизоди, Викингите и драконите се сближават покрай 12-тото празнично спортно състезание, в което всички тийнейджъри участват със своите дракони за първи път във Викингската история. Но техният съвместен живот не винаги е безоблачен: когато внезапни гръмотевични бури застрашават жителите на Бърк, това се приема за знак, че Тор излива яда си върху острова и суеверните селяни бързо хвърлят вината за това върху Беззъб. Сега Хълцук трябва да открие истината преди неговият приятел да е пострадал.

CN КИНО
Всяка събота от 09:00 ч. Повторения: всяка неделя от 17:55 ч
Всеки уикенд – страхотни филми в CN Кино!

03 Авг *Волният Уили

Кит на име Уили е уловен в океана и отнесен в аквариум за забавление на хората. Когато Уили не се подчинява и прилага разни номера, 12-годишният му единствен приятел Джеси трябва да рискува всичко, за да спаси Уили от отмъстителния собственик на аквариума.

10 Авг *Бен 10: Унищожителят на извънземни
Тримесечната лятна ваканция на Бен 10 е свършила и той трябва да се върне в училище, но вместо това се оказва във вихъра на околосветско приключение.

17 Авг *Том и Джери: Вълшебният пръстен
Собственикът на Том му казва да пази Магическият му пристен докато отсъства, но той се залепя върху главата на Джери и сега те двамата трябва да преживеят доста несгоди в опитите си да го махнат оттам.

24 Авг *Скуби-Ду и духът на вещицата
Когато Скуби и бандата среща известен автор на книги на ужасите, той ги кани в неговото имение, което, оказва се, е обитавано от духа на вещица.

31 Авг *Скуби-Ду: Гонитба в компютъра
Когато бандата на Мистерия ООД е поразена от странен вирус във видео игра, Скуби и приятелите му остават в капана на играта и трябва да минат всичките й нива, за да се спасят.

 
По темата: ,