„Changes“ на Влади Събев обра „харесванията“ в YouTube – видео

Успехът на „Changes“ надхвърли най-смелите мечти на Валди Събев

Към момента всички в YouTube са гласували с „Харесва ми“, няма нито един отрицателен вот

Гледай видеоклипа онлайн

Преди малко повече от седмица българският композитор Валди Събев пусна новото си видео, което носи заглавието „Changes“. Прекрасното видео е направено от един от най-добрите фотографи и оператори, а именно братът на композитора – Георги Събев.

В лентата главните герои са самият Валди, както и очарователната Кристина Грозданова, която се справи блестящо с ролята си. Само няколко часа по-късно в интернет пространството песента зае челно място по гледаемост, а радиостанциите вече приемат слушателски желания именно с новия хит.

„Changes“ е едно от парчетата, които Валди ще представи в третият си албум, който се очаква да излезе на 17 февруари 2012 година. Предишните два албума на Валди Събев: „Impressions Volume One“ и „Impressions Volume Two“ също пожънаха успех.

Композиторът се завърна в България преди няколко месеца и се чувства прекрасно в родината си. Уникалният стил на младия композитор съчетава класическа музика с амбиент електронни инструменти. Филмовият директор Sky Christopherson избира парчето „Beatific Vision“ за последния си филм “The Greater Meaning of Water”. Sony Entertаinment и The National Georgaphic Chanel също са негови почитатели.

Междувременно световно признатият музикант е решил да изненада феновете на хубавата музика с още един проект, който е в процес на финализиране. „Не искам да издавам точно какво подготвям, нека бъде изненада за всички, които обичат и ценят качествената музика“ – споделя Валди.

Валди вече работи със „Студио Ексклузив“, които са твърдо решени че съвместната им работа ще бъде както на ниво, така и доста успешна. „Валди Събев избра именно нас от „Студио Ексклузив“ за популяризирането на музиката му в България, а това е чест за целия екип, че ще работим с един от най-успешните български композитори, признат в цял свят“ – споделят от екипа на „Ексклузив“.

Композитора определя стила си главно като чил аут и хаус музика, но вкарва и елементи от различни стилове и жанрове. Винаги се стреми неговите парчета да звучат различни и интересни. Голям фен е на пианото и цигулгите и много обича да си играе с тях върху електронните си звуци.

Музиката е животът му. Изцяло и напълно се е отдал на нея. Всичките му мисли, мечти и чувства плуват в музика постоянно. „Музиката е много силно нещо и има огромно влияние върху слушателя. Тя или помага на човек или му вреди. Поради тази причина аз съм много внимателен с моите композиции, защото искам моите парчета да помагат на хората и да повдигат душата“ – разказа още Валди.

Очаквайте скоро поредица изненади от Валди Събев.