Chef Petrov познат от bTV продава здравословен шоколад


Шоколадът на Chef Petrov с грижа за здавето в подкрепа на I Can Too

„Желанието да сте здрави е част от самото здраве.” /Сенека/

Кой не обича да похапва шоколад!? Пораснали и непораснали деца – малки, големи, стари, млади – всички се усмихват само при вида на какаовото удоволствие!

Ценители или не, със сигурност ще Ви заинтригува невероятният нов шоколад на Chef Petrov, който ще бъде представен в Сердика Център от 1-4-ти декември в пространство, предоставено безвъзмездно за благотворителната инициатива.

На откриването на 2-ри декември (петък) от 18.00 часа, етаж -1, ще Ви очаква самият създател на здравословното лакомство; много български звезди; пирамида от шоколади, томбола с изненади, както и музикална изненада от новите лица на фондация И АЗ МОГА/ I Can Too – Voiceland, които ще пеят на живо.

Chef Petrov създава сладкото изкушение, уникално с полезните си съставки и за любителите на здравословния начин на живот. Една от тях е естествено добитият от захарно цвекло заместител на захарта – Изомалт. Той е източник на антиоксиданти, подсилващи имунната система, забавящи стареенето на органиизма и стимулира производството на ендорфин (хормонът на щастието).

С този свой здравословен и изключителен продукт Chef Petrov реши да подкрепи инициативите на И АЗ МОГА, като процент от всеки продаден шоколад ще бъде дарен за благотворителност.

Целта на I Can Too е да помага на децата в нужда. През изминалите години, фондацията създаде много инициативи, медийни събития и културни изяви, с които популяризира проблемите на тези деца и необходимостта от създаването на медицински центрове за техните нужди. Актуалната цел на И АЗ МОГА е създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив. (Подробна информация за проекта можете да намерите на уебстраницата: www.icantoo.eu)

„Лакомствата са хиляди, но здравето е едно” /Индийска поговорка/,….а съчетаването на двете е истинско изкуство!

Да се насладим на изкуството на Chef Petrov с грижа за здравето и за децата в нужда, в подкрепа на инициативите на I Can Too!

Сердика Център, 2-ри декември, 18.00 ч., етаж -1

Заповядайте!

 
По темата: