Черна любов еп. 119, 120, 121, 122, 123 онлайн и по Нова – 03, 04, 07, 08, 09.05.2018

Още в следващия епизод на „Черна любов” Емир започва да губи равновесие по отношение на Дениз. Взима дедето от майка му и я кани да се видят извън града. Лейля снима личната карта на бебето. Оказва се, че документът е фалшифициран по нареждане на Емир.

Зейнеп влиза в бащиния си дом и вижда снимка на бебето при Фехиме. Дава фотографията на Дениз на Кемал. Емир и Нихан се виждат на скалист бряг. Той я обвинява, че е искала да разкрие тайната на бебето. Тя потвърждава, а той хвърля детската количка от урвата. Нихан се срива, но той й казва, че момиченцето е на сигурно място. Предупреждава я, че ще отнеме живота и на тримата, ако поиска да говори с биологичния баща на Дениз. Нихан гушка бебето, а Кемал със снимката в ръка обещава на Лейля, че ще докаже бащинството си.

Фехиме изчаква Нихан пред имението и я моли за прошка. Младата жена я прегръща. Ефсане донася подробности на Емир за всичко станало зад гърба му. Той се прибира и се кълне пред Нихан, че не бил наранил бебенцето. Лейля се среща с адвоката на баща си, който оневинява напълно Айхан за престъплението, в което е обвинени.

Емир се кани да се саморазправи и с лелята на жена си в „Черна любов”. Планира да я набеди за корупция. Нихан и Кемал се виждат на конна база. Има подарък конче за Дениз. Кемал казва, че го е купил, защо й е татко. След това се поправя като казва, че щом се оженят с Нихан, той ще е баща на детето й. Влюбените се целуват.

Емир споделя със сестра си плановете да позволи на Кемал да направи ДНК-тест. Кемал изпраща Лейля в имението, за да вземе проба с материал от бебето. Лейля е повишена в длъжност, а Хакан търси помощ за Зейнеп, която е сама и в отчайващо положение в хотела.

Хората на Туфан не могат да открият биберона на Дениз, но Асу упоява мъжа си и подменя залъгалките. Кемал носи пробите за теста, а Зехир го осведомява, че Туфан е по петите му. Това не учудва бизнесмена, който е предвидил, че Емир ще го измами за пореден път.

Лейля отива при Айхан и разбира защо е бил натопен за кражба.

Прегръща го, но той не й прощава съмненията. Бану звъни на Емир и иска да напусне дома на мъжа си. Тарък я чува. Фехиме отива да помогне на Зейнеп.

Нихан се готви да напусне Истанбул и съобщава на Кемал. Емир прави клопка на Лейля, в която забърква и Айхан. Кемал разкрива плана му да им навреди. Предупреждава Айхан, че ще бъде натопен за финансова измама.

Кемал и Зехир се справят с измамата на Емир. Полицаи нахлуват в имението, а злодеят не може да проследи маскираният мъж, който бяга от дома му. В суматохата Кемал е успял да целуне любимата. Зехир се завръща и обвинява Зехра в предателство и за смъртта на детето им.

Емир води Нихан и Дениз извън града. Казва, че ги обича. В същото време Кемал дава кичур от косата на дъщеря си за ДНК-тест.

Седмица по-късно истината излиза черно на бяло. Кемал отива при Лейля и се заръча да вземе бебето си. Гонят Зейнеп от детската градина, защото не се е появила на работа. Фехиме чува как снаха й иска от непознат пари по банков път. Съобщава на Тарък.

Кемал открива Нихан и Емир с помощта на Айхан. Зехир заблуждава Туфан, че устройва клопка на шефа му. Айхан и Лейля са по-близки от всякога. Той я целува по бузата.

Емир тръгва за Истанбул, за да се разправи с Кемал. Съперникът му в „Черна любов” научава, че планът му е успял от Айхан и отива при Нихан.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net