Черна любов по Диема фемили и онлайн – еп. 129, 130, 131, 132, 133 от 17, 18, 21, 22, 23.05.2018

Кемал отвлича Дениз в новите епизоди на Черна любов, но се изправя срещу Емир лице в лице. Картите са на масата и един от тях няма да си тръгне от последния им сблъсък.

Нихан е в болницата след катастрофата и прогонва Кемал, тъй като вече веднъж е направил опит да отвлече дъщеря им. Тя признава истината за произхода на Дениз, а също и че Емир я шантажира с детето. През това време съпругът й намира тайния дневник и научава тайната й. Бесен, той се заканва да отмъсти и на двамата за предателството. Но първо иска да накаже Нихан, че му е родила дете от друг мъж.

Адвокатът на Емир отива при Лейля с предложение — или да се откаже от дома си, или от акциите си. Иначе ще бъде съдена. Разкъсвана от притеснения, Лейля се отказва от жилището си.

Зехир научава, че Зехра го е напуснала под натиска на Емир. А Туфан научава, че Асу стои зад покушението над Нихан.

През това време Емир отива в болницата и подарява на съпругата си плюшено мече. В него обаче е скрита камера с микрофон и той подслушва следващия разговор между Нихан и Кемал, като се заканва да провали плановете му за отмъщение.

Три дни по-късно Кемал не намира дневника на Нихан в Шиле и й звъни да я предупреди, че Емир знае за дъщеря им, а вероятно и за плановете им. Мюжгян потвърждава съмненията му, а той се зарича, че ще отнеме холдинга от Емир.

Междувременно неговият враг неволно подписва документи, оставени от Зехир и Кемал. А Лейля се разделя с дома си.

Хакан научава, ме Зейнеб има връзка със смъртта на Озан и отива при нея в кафенето. Тя се преструва на изненадана, когато вижда копче от ризата си на местопрестъплението. За да го разсее приема да се премести в дома му, след като Шафак замине за чужбина.

Кемал и Нихан отново се срещат, а той й дава безопасен телефон. Тя му разкрива, че съпругът й е заплашил да убие дъщеря им, ако го напусне. Затова моли Кемал да не посяга на живота му, а в замяна приема да организират бягството на Дениз.

Асу успява да подведе Тарък и ме предоставя информация за преводите до Бану. В замяна, той й признава, че Емир разполага с пистолета от убийството на Карен. Родителите на Кемал разбират, че Дениз е тяхна внучка и настояват пред сина си да я спаси от Емир. Той ги убеждава да заминат извън града и подготвя план за отвличането на дъщеря си.

Фихрет заминава за Измир, за да върне Зехра в Истанбул, а Емир посещава дома на Хакан, където открива Зейнеб. Асу не предоставя нужните доказателства на Кемал, за да прати Емир в затвора. Тя играе своя собствена игра, в която и Нихан има своята роля.

Кемал използва ситуацията около преместването на Лейля в имението, за да проникне вътре. Докато Емир му вдига скандали, Зехир се промъква тайно и успява да отведе Дениз. Хакан също пристига в имението, заедно с полицаите. Той обаче не открива никакви доказателства, че Кемал е отвлякъл момичето. Емир се досеща, че е бил измамен и тръгва с Нихан към дома на Фехиме и Хюсеин. Признава, че смята да опожари дома им, ако не му върнат момичето. Нихан обаче съсипва плановете му, като влиза към залятата с бензин къща сама.

Захир поверява детето на Кемал, който си припомня наставленията на Нихан. Емир пък открива Фехиме с проследяващото устройство, което Бану е оставила в чантата й. Заканва се, че ще си прибере детето. Зейнеб пристига в полицията и научава, че Хакан знае къде е племенницата й.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net