Черна любов по Диема фемили / онлайн – еп. 99, 100, 101, 102, 103 от 05, 06, 09, 10, 11.04.2018

Влюбените от „Черна любов” пристигат в дома на Лейля с рожбата им. Нихан пуска запис на мъжа си с довереника му. Кемал иска да знае защо е била в затвора, докато е бил зад решетките, но тя не признава какво е искала да му каже. Той прекарва нощта с нея и дъщеря им.

Хакан донася на Емир, че Кемал е все по-близо до разкритието за смъртта на Озан. Емир отива да прибере жена си. Кемал разтрогва годежа с Асу, защото никога няма да отвърне на чувствата й. Емир подозира, че влюбените са отново заедно и им поставя клопка, но те са заедно на друго място – боксовата зала.

Нихан вижда, че любимият й е свободен, но се страхува, че Емир е по стъпките му. Злодеят от „Черна любов” предупреждава Тарък, че Кемал издирва убиеца на зет си. Той си спомня как точно е инсценирал самоубийството на Озан. Нихан признава, че е с Емир заради отмъщението си, но не разрешава на Кемал волности. Той е готов за поредн път да се бори за сърцето й.

Фехиме подкрепя Асу. Емир споделя с баща си плана да убие Решат Салкън и да обвини за престъплението съперника си. Кемал пък организира отвличането му с Айхан. Нихан не спира да мисли за целувката на Кемал, но Лейля я отрезвява. Асу е готова на всичко, за да задържи мъжа, когото обича. Брат й я съветва да зачене от Кемал, за да държи Нихан завинаги от любимия.

Зехир бързо намира доказателства за зависимостта на Шафак от Емир. Кемал се досеща, че той донася на врага му ценна информация. Бану и Зейнеп се сбиват заради Емир. Айхан успява да отвлече Решат. Тарък започва да работи за брат си. Кемал преговаря с Решат.

Емир поръчва публикация, в която се разказва, че Асу е бременна. Нихан се преструва на безразлична, но Кемал вдига скандал на бившата си годеница. Зехир и Зехра вечерят заедно – това се оказва първа стъпка от плана на Емир. Зехра му праща снимка на подписа на някогашния си любим.

Кемал и Нихан се виждат на тяхното място. Тя му доверява, че ще отмъсти на Емир и ще замине с детето си. Той – че никога не е бил с Асу. На следващия ден планът на Емир да злепостави съперника си, като провокира скандал между него и баща му, успява.

Нихан чува как мъжа й обещава да се разправи с Решат. Арестуват Айхан за незаконно оръжие. Фехиме одобрява връзката на дъщеря си с Хакан. Кемал гони от офиса си Асу. Емир и Галип инсценират отвличане. Правят така, че всички улики да доведат до Кемал.

Нихан прави отчаян опит да му помогне, а Асу посяга на живота си. Кемал спасява любимата от хладилната камера въпреки полицията и дулото на решат, насочено срещу него. Нихан получава съобщение от Асу. Кемал разбира какво се е случило с нея.

Всички се събират в болницата, където се борят за живота на Асу. Хюсеин иска Кемал да се ожени за нея, а Емир го обвинява в отвличане. Нихан се опитва да не буди подозрение и праща майка си с Дениз у Лейля.

В последния епизод на „Черна любов” Фехиме се предава пред чувствата на сина си. Казва на Зейнеп, че не може да спаси Кемал от пътя, към който е поел.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net