Чисто ново студио на ТВ Евроком и Не се страхувай! с Васил Василев

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВОТО ПРЕДАВАНЕ НА ТЕЛЕВИЗИЯ ЕВРОКОМ – „НЕ СЕ СТРАХУВАЙ!“. Авторът и водещ Васил Василев, чието име неизменно се свързва с изграждането на съвременния Пантеон на Апостола Левски, започва това телевизионно предизвикателство с намерението да провокира обществото, хората, съзнанието на всеки един, да се освободи от страха – страха да чува истината, страха да казва истината.

В първия брой на предаването на 30 април: ТРЯБВА ЛИ НИ ЕВРОЗОНАТА? ИМА ЛИ ОПАСНОСТ ОТ КОНФЛИКТ ГЪРЦИЯ-ТУРЦИЯ? ХИМИЧЕСКИТЕ МИСТИФИКАЦИИ ОТ СОЛСБЪРИ И СИРИЯ? КОМЕНТАРИ В СТУДИОТО: ЗАБРАВЕНАТА ЕПОПЕЯ – АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ, НЕГОВИТЕ ГРЕШКИ, ВЪЗТОРЗИ И МАЩАБ НА ПАТРИОТИЗМА 142 Г. ПО-КЪСНО. ЗНАК ЗА КАКВО Е ПЛЪТНАТА ТИШИНА В ОБЩЕСТВЕНИТЕ АКЦЕНТИ И В ДУШИТЕ НИ ОКОЛО ГОДИШНИНАТА? – ГОВОРИ ПРОФ. ПЛАМЕН МИТЕВ/// БАЛКАНСКАТА ЧЕТВОРКА – БЪЛГАРИЯ, РУМЪНИЯ, ГЪРЦИЯ И СЪРБИЯ – НОВА СИЛА В ЕВРОПА, ДИПЛОМАТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ЩИТ ЗА БАЛКАНИТЕ, БАЛАНСЬОР В ЕС ИЛИ САМО АМБИЦИОЗЕН ПРОЕКТ? ГОВОРЯТ: ПРОФ.Д.ИК.Н. НИНА ДЮЛГЕРОВА.

Всеки петък от 20 ч.

Гледай видео запис онлайн

Предаването „Делници“ в ново студио

От днес- 30 април авторското предаване на Николай Колев „Делници“ ще се излъчва от новото студио на телевизия „Евроком“, оборудвано с последното поколение техника. Високият рейтинг на предаването ще се завърти в новото, голямо студио, където известният телевизионер ще може да осъществи мечтата си- публични диспути, концерти и рецитали.

Гледай видео запис онлайн