Chrome Event – моторно шоу забавлява Габрово!

CHROME EVENT 2011 събира в Габрово най-атрактивните мотоциклети

На 14 май 2011 в Габрово ще се проведе четвъртото издание на CHROME EVENT – събитие, обединяващо собствениците и феновете на мотоциклети от типа крузър/чопър.

Организатор е независимият български мотоциклетен клуб Catch Twenty Two, чиято идея е да се съберат на едно място хората, които харесват определен тип мотори, или както самите организатори се изразяват, „без излишно високи скорости, без излишно много конски сили… почитатели на спокойната и разтоварваща езда”.

За първи път в България, в рамките на CHROME EVENT 2011, ще се проведе традиционният за много чуждестранни събития POKER RUN. Това е атрактивна обиколка с няколко междинни пункта, предварително уточнени и оповестени, на които участниците изтеглят по една карта от специална колода. В края всеки е събрал своята покер „ръка”, с която мери сили във финалната игра, където най-силният печели. Турът, който е и своебразно шествие в града и околностите, е особено забавен, както за участниците и публиката, така и за медиите.

Друг интересен конкурс ще бъде за най-интересно модифициран мотор – CHROME CHALLENGE. Провежда се в две категории – до 1000 и над 1000 кубика, като участниците качват машините си на специално изградена рампа, откъдето да могат да се видят и оценят. Победителите се определят от публиката със специален талон за гласуване.

В музикалната програма участие ще вземат групите OGI 23, Bastardolomey и специални гости – титаните АХАТ. Това е едно уникално по рода си събитие, подкрепяно както от управата на града, така и от местното население.

Заповядайте да се забавляваме заедно!