CITY награждава: гледай „Алиса в Страната на чудесата“ в Лондон!

City Radio&TV ви кани на кралска премиера в Лондон!

Нова игра на медията праща зрители и слушатели на световната премиера на Алиса в Страната на чудесата

City Radio&TV стартира игра с уникална награда – зрителите на музикалната медия с най-много хитове ще имат възможността да спечелят покани за кралската премиера на филма Алиса в Страната на чудесата в Лондон! Наградата включва самолетни билети и осигурен хотел в британската столица.

Единствено зрителите и слушателите на City Radio&TV ще имат шанс да стъпят на червения килим и да гледат световната премиера на един от най-очакваните 3D филми тази година заедно с главните действащи лица: самия Джони Деп – в ролята на Лудия Шапкар, красивата Ан Хатауей (Бялата Кралица), новоизгряващата звезда Мия Вашиковска (Алиса), уникалния британски комик Мат Лукас (братята Туидъл), ексцентричната Хелена Бонъм Картър (Червената Кралица) и съпруга й – авангардния режисьор Тим Бъртън!

Освен спечелилите благодарение на City Radio&TV зрители, сред гостите на първата официална прожекция на Алиса в Страната на чудесата, която ще се случи в култовото кино Одеон на Лестър Скуеър в Лондон, ще присъстват и принц Чарлз и съпругата му Камила и още куп знаменитости. Набраните средства от ВИП премиерата ще отидат за фондацията на принца, която подпомага британските деца и опазва изкуството.

В месеца, в който радио City става на 9 години, изненадите не спират до тук! Радиото, което пуска хитове до скъсване, освен покани за мега премиера, подарява на верните си фенове и десет песни без прекъсване. В тотално сменения звуков имидж на радиото всеки час слушателите ще могат да чуят десет хита нон-стоп без прекъсвания за новини и реклами.

Гледайте и слушайте внимателно City Radio&TV и се регистрирайте с име, години, телефон и верен отговор на седмичния въпрос на igrata@city.bg от днес до 20 февруари и стъпете на червения килим пред кино Одеон на Лестър Скуеър на 25 февруари!

City Radio&TV благодари на представителството на Walt Disney Pictures в България. Алиса в Страната на чудесата излиза по света и у нас на 5 март в Disney Digital 3D и IMAX3D.

Чуй новия саунд на Сити:

Фото кредит: Walt Disney Pictures