CITY подарява билети за концерт на Риана

Слушай Rihanna! Гледай Rihanna! 

Спечели билет за концерта й в Будапеща от City Radio&TV!

Остават броени дни до концерт номер осем на City Radio&TV по случай десетата годишнината на медията. Феновете на радиото вече видяха на живо Ne-Yo, Shakira, Lady GaGa, The Black Eyed Peas, Take That, Britney Spears и Katy Perry. Сега City Radio&TV изпраща слушателите си на най-желания от тях концерт – този на прекрасната, неповторима Rihanna! RnB дивата от Барбадос е на гребена на вълната цяла година, а турнето й Loud – едно от най-горещите събития на сезона!

От 7 ноември слушателите и зрителите на City Radio & TV вече могат да участват в новата игра за билети за концерта на Rihanna в Будапеща на 8 декември. Двама от тях ще летят до унгарската столица, за да станат част от грандиозния и доста провокативен концерт на талантливата Rihanna.

През следващите седмици всеки може да участва и да спечели билетите от играта на City Radio&TV. Условието е да се регистрираш на следния адрес в момента, в който чуеш по радио City или видиш по City TV песен на Rihanna.

Двама от феновете на City Radio&TV ги очаква незабравимо шоу и парти. Tурнето Loud е сред най-дългоочакваните събития за годината. Певицата ще изпълни хитове от последния си албум (Loud, на пазара от Юнивърсал Мюзик – България) като Only girl, What’s my name?, S&M, които достигнаха номер 1 в US Billboard Hot 100. Rihanna е всеизвестна провокативното си поведение на сцената и сега тя се е развихрила максимално, в специалните си, горещи сценични костюми. Затова и концертите й са сред най-шумните и най-секси спектакли за 2011.

Припомняме, че през февруари екипът на радио Сити изпрати първите късметлии

в играта по случай десетата си годишнина на концерта на Ne-Yo в същата впечатляваща арена в Лондон. Последваха и концертите-подаръци на Shakira, Lady Gaga, The Black Eyed Peas, Take That, Britney Spears и Katy Perry.

Предстоят oще само два концерта-подаръци! Пригответе се за новите изненади на радио Сити!

***

Точно преди десет години през месец февруари в България стартира Радио Сити – радиостанцията с най-новите и горещи хитове! През годините хит медията се сдоби и с телевизия със същото име и не е спирала да разпознава и налага най-новата музика от световната сцена. Според проучванията през времето на съществуването си, радиото не само успява да запази и затвърди водещите си позиции във възрастовата граница 18-36, но дори я е увеличило. През 2011 Радио Сити звучи в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Ловеч и Кюстендил и Пазарджик!

10 години Радио Сити – 10 години хитове до скъсване!

 
По темата: