Club News показва Джони Деп, Пенелопе Круз и българските им двойници

Само в „Клуб нюз” –  на червения килим с Джони Деп и Пенелопе Круз

Как се представиха в най-нестандартното издание на „Стани богат” Кристина Патрашкова, Стефан Димитров, Деляна Маринова-Джуджи, Любо Ганев и Георги Мамалев?

На 22 май (неделя) ще се докоснем до  звездите, и то опасно близо… Ще видим как премина световната и родната премиера на дългоочаквания филмов хит „Карибски пирати: в непознати води”? Уникални кадри на червения килим с холивудските знаменитости Джони Деп и Пенелопе Круз, както и с българските им двойници…

И още – къде и с кого Ники Кънчев празнува рождения си ден?  Как се представиха в най-нестандартното издание на „Стани богат” Кристина Патрашкова, Стефан Димитров, Деляна Маринова-Джуджи, Любо Ганев и Георги Мамалев?

Коя е носителката на титлата „Бизнес дама за 2011 г.” и кои ВИП личности уважиха най-престижния конкурс за успешни жени? Кога да очакваме продължение на класиката „Оркестър без име” – „Оркестър с име” и как Катето Евро се подготвя за снимките? Защо фолк легендата Кати се завърна под светлините на прожекторите?

Каква е тайната за перфектен външен вид на Катрин Деньов и София Лорен, въпреки годините – и продължава ли да бъде актуален култът към вечна младост?

Ще разберем и резултатите от най-интересната статистика – какво предпочитат да правят в неделя жените и мъжете – секс или шопинг?

Club News – всяка неделя, 9:30 – 10:00 и след Неделната кино вечер

Запис от предаването (епизод 33):