Д-р Куин Лечителката стартира по CBS Drama + още премиери

Ново по CBS Drama – май 2014

Д-Р КУИН ЛЕЧИТЕЛКАТА (Сезон 1)
(Dr. Quinn, Medicine Woman)
Всеки делничен ден в 18:40 и 22:00, с повторение в 11:10 на следващия делничен ден и в съботния маратон в 7:50. Начало 5-ти май.

Гледай видео анонс онлайн

„Д-р Куин Лечителката“ е семеен уестърн с участието на Джейн Сеймур (War and Remembrance, Live and Let Die) в ролята на лекарка от Колорадо, която е принудена да води безкрайна битка с болестите, фанатизма, сексизма и чувството си за вина на работеща майка през 19-ти век.

В края на 60-те години на 19-ти век Михаела ‘Майк’ пристига със своите либерални ценности и диплома на лекар от Университета в Бостън в малкото градче Бийкън Хил в Колорадо Спрингс. Когато се озовава там, д-р Куин се сблъсква с традиционната култура на града и с мрачното ежедневие на хората – сурови като климата, където всичко у нея – от дрехите до акцента, се оказва не на място.

Но, силната воля на д-р Куин й помага да издържи и да докаже че е достойна за предизвикателството на Дивия Запад, и тя продължава да оставя следа със своята дейност в града, станал неин нов дом.

В сезон 1 ще видим д-р Куин да се впуска веднага в действие, когато градът е заплашен от смъртоносна епидемия, предизвикала хаос сред общността, но какво ще се случи, когато самата лекарка се разболее? По-нататък в сериала водоснабдителната мрежа на градчето е замърсена с живак и мнозина се разболяват, което кара д-р Куин да задълбочи разследването, а с наближаването на рождения ден на лекарката децата от града започват да я сватосват!

ТОВА Е ЖИВОТЪТ (СЕЗОН 1&2)
(That’s Life)
Всеки делничен ден в 17:50 и 22:50, с повторение в 12:50 на следващия ден. Сезон 2 започва на 7-ми май.

Гледай видео анонс онлайн

„Това е животът“е едночасов драматично-комедиен сериал, който описва живота на група приятели и семейство итало-американци, живеещи в населявано от „сини якички“ предградие на Ню Джърси. Талантливият и отличен с награди актьорски състав се оглавява от номинирания за наградата „Тони“ Пол Сорвино (Goodfellas, Romeo and Juliet) в ролята на Франк Де Лука; отличената и номинирана за награда „Еми“ Елън Бърстин (Requiem for a Dream, The Exorcist) в ролята на Доли Де Лука; и Хидър Пейдж Кент (Jenny, Stark Raving Mad) в ролята на Лидия Де Лука. В сериала участват още Деби Мейзър (Goodfellas, Collateral) и Кевин Дилън (Entourage, The Doors).

Лидия Де Лука е 32-годишна барманка от Ню Джърси, която в стремежа си да постигне нещо повече в живота слага край на осемгодишната си безперспективна връзка и се завръща в Държавния университет на Монтклер, за да осъществи мечтата си да завърши колеж. Тя не получава особена подкрепа от свръхкритичните си родители и брат, затова се обръща за помощ към най-добрите си приятелки: Джеки, която държи козметичен салон, и вярната, но погълната от собствената си личност Канди – бивша мис Джърси. В кампуса Лидия се бори с будещите страх професори и с много по-младите от нея безцеремонни студенти. Пътят не е лесен, но този път Лидия е решена да успее

В сезон 2 Лидия тренира приятелка за бягане на 5 километра и това става повод за решението й да специализира спортна медицина. Джеки е бременна, а бащата пада фатално от кон в опит да обяви любовта си, а Плъм и Поли обявяват годежа си за съжаление на Доли.

УЕСТ УАЙКИКИ №1 (Сезон 1 продължава)
(One West Waikiki)
Всеки делничен ден в 16:10 и 00:35.

Гледай видео анонс онлайн

Черил Лад (Charlie’s Angels, Lisa, Poison Ivy, Grace Kelly) – една от най-популярните звезди на мрежовата телевизия, изпълнява ролята на д-р Доун Холидей – блестящ и уважаван учен в областта на съдебната медицина. По време на участието си в симпозиум по съдебна медицина в Хавай Холи, както обикновено я наричат, е ангажирана с разследването на поредица от неразрешени случаи на убийства.

С участието на Ричард Бърджи (The Sentinel) в ролята на Мак Улфи – успешно ченге, което помага на Холи, използвайки своите блестящи улични методи на разследване. Тандемът разбулва заплетената тайна, която се крие зад убийствата. След успешното разрешаване на случая, Холи получава покана да се премести и да заеме длъжността Главен медицински разследващ на щата Хавай.

Режисьор на „Уест Уайкики №1“ е Глен Ларсън. Творческата биография на Ларсън включва Magnum PI., The Fall Guy, Quincy, Knight Rider и The Six Million Dollar Man.

НАГОРЕ (Сезон 1)
(Higher Ground)
Всеки делничен ден в 15:20 и 20:20. Начало 21-ви май.

Гледай видео анонс онлайн

„Нагоре“ е сериал, който описва триумфа, изпитанията и пътешествията на рисковите тийнейджъри в Маунт Хърайзън – прогресивно училище за „емоционално израстване“, в опитите им да сглобят отново разпилените парчета на живота си с помощта на персонала, който ги учи успешно да вярват в себе си. С участието на Джо Ландо (Dr. Quinn Medicine Woman, One Life To Live, Star Trek IV: The Voyage Home), Хейдън Кристенсен (Star Wars: Episode III, Jumper, Awake) и А.Дж.Кук (Criminal Minds, Final Destination 2, The Virgin Suicides).

ГРЪМ В РАЯ (Сезон 1)
(Thunder in Paradise)
Всеки делничен ден в 19:30 и 23:40, с повторение в 13:40 на следващия делничен ден и в съботния маратон в 23:40. Начало 12-ти май.

Гледай видео анонс онлайн

Спенсър и ‘Бру’, бивши служители на флота, стават наемници в специалните части за операции по вода, въздух и суша, срещу извънредно високо заплащане. При мисиите си те разчитат на „Светкавицата“ – мощна свръхбърза лодка, която Спенсър първоначално е конструирал специално за правителството на САЩ. Двамата партньори кръстосват откритите води в търсене на спасение, опасности, приключения… като междувременно не пропускат възможността за забавление по плажовете на курорта „Парадайз Бийч“. От създателите на Baywatch. С участието на Тери ‘Хълк’ Хоган.

 
По темата: