„Да измамиш съдбата“ и „Милейди“ – гледай в събота и неделя

Акценти от филмовата програма на „Евроком“ за събота и неделя, 21 и 22 май 2011 г.

21 май /събота / – 20:30 часа
ДА ИЗМАМИШ СЪДБАТА
Драма, САЩ, 2007
Режисьор : Пенелъпи Бютениъс
В гл. роли : Блук Бърнс, Пол Антъни, Бо Стар, и др.

Ана Малоун току-що е изгубила съпруга си Нийл и дъщеря си Хлое в нелепа автомобилна катастрофа. Тя още не се е оправила от шока, когато научава, че е наследила от непознатата си леля Хелън голяма къща и седем акра земя.

Подреждайки къщата, Ана намира старинна и твърде ценна музикална кутия. Съседът Били твърди, че тя е прокълната и който я отвори, изгубва разума си. Кутията обаче има магическа сила – с нейна помощ Ана се връща назад във времето и успява да спаси мъжа и дъщеря си. Ала в един момент събитията се обръщат против нея : обвинена в отвличане на собствената си дъщеря, Ана е заплашена от затвор или психиатрично заведение ….

22 май /неделя / – 21:30 часа
МИЛЕЙДИ
Приключенски, Франция, 2004
Режисьор : Жозе Дайан
В гл. роли : Азиа Ардженто, Жули Депардийо, Гийом Депардийо,
Даниел Олбрихски, и др.

Незабравимата класика отново оживява на екрана, но този път историята за тримата мускетари е фокусирана основно върху загадъчната героиня на Александър Дюма, милейди Де Уинтър. Нейните превъплъщения са многобройни – проститутка, монахиня, шпионка и съпруга на граф Дьо Ла Фер, известен най-вече като Атос. Нейната единствена цел е отмъщението, и всеки, който се изпречи на пътя й, ще съжалява горчиво, ако изобщо остане жив…

 
По темата: