Да няма „Мрън-мрън“ – гледай новия хит на Ъпсурт ТУК, СЕГА!!

,

Ще видим порно кралицата (бивша адреналинка) Яна и Лора Караджора

На промоция снощи (18.05), Ъпсурт представиха новия си свеж микс „Мрън-Мрън” в клуб Sugar. Сцената на столичното заведение беше специално аранжирана в стилистиката на клипа. Зелена трева, червени и диско гъби, жълти цветя, каравана и парти животни забавляваха присъстващите. Преди премиерата на новия си клип, Ъпсурт представиха мини лайв, включващ хитовете „Колега”, „Пунта”, както и новата „Мрън-мрън”. Заедно с тях на полянката се появи чаровната Лора Караджова, която също беше преобразена като във видеото.

ВИЖ ХИТА:

Ъпсурт и водка Mary Jane стартират джойн промоция, инспирирана от новия сингъл на рапърите. Най-ъпсурдната парти напитка вдъхнови своенравните момчета на родния хип-хоп. Сингълът „Мрън-Мрън“ бележи голямото завръщане на скандалната банда и се готви да подкопае музикалните чартове. Здравият клубен звук и якият автосъраунд на парчето го правят идеално за морето.

Верни на стила си, Ъпсурт заснеха провокативен видеоклип към песента, посветен на парти-животните.

„Момичетата от клипа открихме в гората, близо до нашата каравана. През сълзи те ни споделиха, че са безвъзвратно загубени за българската денс сцена. Посветихме песента на всички тъжни парти животни и ги развеселихме с нашия вълшебен микс Mary Jane & Upsurd. Парти животните са всички, които знаят как да се забавляват по време на криза с Mary Jane. Провокативната водка смело разбива клишета и вярва в силата на музиката ни.“, разказа Хазарта.

Идеята за клипа е на култовия режисьор Валери Милев – „Това е тъжната история на едни резигнирани момчета, отделили се от света на своята малка караванка. Клипът е вдъхновен от яркия свят на Mary Jane, в който фантазията може да се вихри до безкрай.”, споделя Милев. По покана на Ъпсурт чаровната Лора Караджова и адреналинката Яна посещават техния безгрижен свят, придружени от двама горди наследници на индийски махараджи.

„Провокативния дух на водка  Mary Jane ме вдъхнови да създам клип, какъвто не се е правил никога преди“, похвали се култовият режисьор. „Скандалната водка и Ъпсурт споделят общи фенове и ценности. Те говорят с езика на младите и свободни хора. Песента носи духа на  Mary Jane и те кара да се чувстваш наистина различен“, разказва Милев. Той издаде, че по време на снимките екипът е бил приятно замаян от най-новия летен коктейл – водка  Mary Jane в микс с новата енергийна напитка Upsurt, дело на родните хип-хопъри.

Новият сингъл на Ъпсурт е по музика на Бат Венци и маестро Живко Петров. Той част от кампанията в подкрепа на „парти животните” в България, вдъхновена от популярната родна водка и едноименната енергийна напитка.