Да оцелееш в Камбоджа – разказ от екипа на Сървайвър

Менюто на сървайвърите: Ориз, скакалци, змии и тарантули

Гости в студиото на „Преди обед” бяха част от екипа на Survivor България, които преди броени дни се завърнаха от Камбоджа, където снимаха петия сезон на формата. Гостите споделиха пред Деси и Сашо своите първи впечатления, най-шокиращи ситуации, най-големи страхове и най-запомнящи се преживявания в екзотичната държава.

Ориз сутрин, обед и вечер. И малко разнообразие от скакалци, змии и тарантули. Това е било менюто на сървайвърите по време на близо тримесечната им авантюра в Камбоджа. „Неочаквано място. Хем много красиво, хем пълна мизерия. Хората са спокойни на макс заради мързела и будизма – чак изнервящо спокойни“, сподели главният редактор на риалитито Мартина Шопова пред бТВ.

Голямото мъчение за приключенците били малки и незабележими мухи, които обаче хапели жестоко. „Чешеш“ е слабият глагол за това, което предизвикваха. „Дръгна“ е далеч по-подходящо“, каза още Шопова. Тя добави, че се чувствала като природна забележителност, тъй като била с 30 см по-висока от най-едрия камбоджанец.

Владо Карамазов пък зарадва феновете със снимка от верандата на временната му къща на остров Ко Ронг. Водещият се завърна съвсем почернял и веднага се захвана с двете си любими занимания – театъра и моторите.

Режисьорът Петър Дяков показа снимки от бунгалото, в което отсядат Анджелина Джоли и Брад Пит и разказа за луксозните условия, при които почиват световните звезди. Той разкри и че участниците и екипът на формата са били подсигурени достатъчно добре, за да се чувстват сигурни, въпреки че Камбоджа е едно от най-опасните места, къде е сниман Survivor.

Главният редактор Марта Шопова разказа своите първи впечатления от Камбоджа и сподели своя сблъсък с традициите там. Тя разказа, че местните хора живеят в неочаквано голяма мизерия, но и са изключително щастливи. Марта разкри и кой е най-тежкият момент от двата месеца, прекарани в Камбоджа.

Психологът Ивайло Райнов разкри пред водещите, че не се е налагала прекомерна намеса на специалистите сред участници и екип. Той разказа също така за гекона, който се е настанил в бунгалото му.

Повече за храната в Камбоджа, най-големите трудности и забавните изживявания в екзотичната страна можете да научите ТУК.

Частично е използвано инфо на агенция Стандарт нюз