Да се страхуваш да обичаш – нов сериал по AXN White

Ново по AXN White – януари 2014 г.

1 януари 2014, сряда
22:00 Път към висшето общество, драма, Великобритания, 2012, с Матю Макнълти, Джулия Форд, Питър Уайт

Джо Ламптън – роден и израстнал в бедност в Йоркшир, е амбициозен млад мъж с висша цел – той иска да открие своя път към лъскавия свят на парите и влиянието. Когато се премества в Уорли, започва нова работа и заживява в по-добрия край на града, по всичко личи, че амбициите му ще се сбъднат. Привлекателен и чаровен, не минава дълго преди младата и красива богаташка дъщеря Сюзън Браун да го забележи и да се влюби в него. Подходяща партия за женитба, бракът със Сюзън би могъл да му предостави безкрайни възможности.

Но Джо вече е влюбен в друга жена. По-възрастна от него и с външност, която вече носи следите на възрастта си, Алис Ейсджил е вече омъжена. Но между нея и Джо пламва дълбока и всеобятна любов, каквато и двамата не са очаквали.

Когато Сюзън и останалите разбират за връзката му, Джо трябва да избира между истинската любов, която изпитва към Алис и успеха и стабилността, които му предлага Сюзън.

3 януари, петък
21:20 Да се страхуваш да обичаш; сезон 1, епизод 1, драма, Италия – нов сериал

Когато прекрасната съпруга на Стефано – Ема загива в катастрофа, той изгубва желанието си за живот. Но с течение на времето и въпреки отпора на заможната си фамилия и специално на Елиде – вдовицата на любимия му брат Джино, той се влюбва в Азия, момичето, което е наел да се грижи за малките му деца. Не след дълго става ясно, че майката на Азия, която тя смята за мъртва, е жената обвинена в убийството на Джино. Чувствата на Стефано преодоляват този тест, а когато истината излиза наяве – Джино е убит от собствената си съпруга, любовта и справедливостта възтържествуват!

 
По темата: ,