Да учим ли китайски освен английски? „Уикенд с Миа Сантова“

„Уикенд с Миа Сантова“ на 21 и 22 май по ТВ7:

В „Уикенд с Миа Сантова“ тази събота и неделя ще видите:

1. Икономическият бум на Китай – най-бързо развиващата се икономика в света със среден ръст от 10% за последните 30 години. Анализатори в студиото ще споделят дали сме готови да посрещнем китайските инвеститори и време ли е децата ни да започнат да учат китайски.

И още:

2. В Деня на позитивното мислене 21 май ще се срещнем с Димитър Божанов – автор на книги в областта на личностното развитие. Той ще разкаже възможно ли е щастието, как да постигнем успех и да увеличим печалбите си.

3. На същата дата в САЩ известен пастор предрича края на света. Идва ли поредният апокалипсис и как изглежда той?

Неделя, 22 май:

1. Приложим ли е в България руският политически модел? Разговор в студиото с бившия ни посланик в Москва и експерт по енергетика Илиян Василев за моделите на приемственост във властта.

2. Икономически анализ на шахматните ходове в политиката и как и докъде енергийните гиганти в Русия контролират държавата – мнението на председателя на организация „Справедливост“ Иван Груйкин.

И още:
3. За думите и хората – в навечерието на 24 май специален разговор с емблематични имена в българската култура за това на какъв език говорим със словото.

4. Четири отговора на 19 въпроса – специално за зрителите на TV7.

Виж видео запис от предаването

21 май

22 май