Дали са заедно Райна и Светльо от VIP dance – ами виж тази снимка!

Една снимка на две чисти сърца

Бившата изгора на Коцето, Райна, от известно време е щастливо влюбена и то не в кой да е, а в партньора си от VIP Dance –Светльо, твърдят в BLife и го документират със снимка..

Макар певицата да не е обявила официално нищо, снимките й във фейсбук профила й са повече от красноречиви. Преди време тя категорично отричаше слухове за връзка между нея и танцьора, но сега явно няма какво да крие.

От Пленета ТВ посочват като официален профил следния – http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=682013492, там не се забелязва настоящата снимка.

От BLife твърдят, че красавицата скоро качила снимки в социалната мрежа със Светльо, като на единия фотос двамата са в Тайланд. Преди една година певицата посети тази екзотична страна, но тогава не пожела да разкрие с кого е била по време на пътуването.

Под една от снимките си Райна написала „Липсваш ми, С…“. Най-вероятно става въпрос за кръшния й партньор от „VIP Dance”.

Райнето все още не е издала дали връзката й със Светльо е сериозна, но присъствието му в повечето от снимките, показвало, че двамата са изключително близки.

Очевидно хубавицата вече е забравила Константин, който освен че е женен, има и дете.

„Пилетата“ обаче все пак поддържат приятелска връзка и винаги се поздравяват на купоните, на които присъстват.

По инфо на BLife