Дама от bTV ще нацели тигърче по главата :) – очаквай Форт Бояр

Репортерки на bTV и нежните представителки на „Аламинут” в женски двубои утре вечер

Утре вечер във втори епизод на екстремното състезание „Форт Бояр” отборите на “bTV Репортерите” и „Аламинут” ще мерят мускули на крепостта. С много смях и закачки ще протече цялото състезание, разбира се, не без помощта на актьорите от забавното предаване на bTV “Aламинут”. Неве, Маца, Дачко и Наката имат свой девиз, с който смятат да борят конкурентите си – „Противникът трябва да се лашка, лашкай го!”, гласи той. Богомил Грозев, Антон Хекимян, Генка Шикерова и Марина Евгениева пък ще бранят репортерската чест на bTV.

В първия дуел зрителите ще видят добре сложения репортер Богомил Грозев и Наката, които ще трябва да покажат уменията си по плуване. Как ще се справят те, физическата сила и издръжливостта или пък съобразителността е по-важна, зрителите ще разберат утре в предаването. С думите „Ямбол е градът!” атрактивната блондинка Неве пък ще окуражава своя колега Наката, който е ямболия.

Милена Маркова – Маца ще се изправи пред изпитанието „пияна билярдна маса”, а малко по-късно и пред едно от най-страшните премеждия на Форт Бояр – на 20 м височина над Атлантическия океан.

Репортерката Марина Евгениева ще има ужасяващ сблъсък с „пухкави” паяци и черни скорпиони, но един от най-титаничните сблъсъци ще бъде дуелът между топ репортерката на bTV Генка Шикерова и Неве.

Двете дами ще се впуснат в надпревара като грациозни гъсеници на височина 10 м. точно над главите на тигрите. Всъщност точно в тази игра ще се окаже, че и самите тигри са победители, тъй като ще получат неочакван подарък от двете състезателки, който случайно, в суматохата, ще падне върху главата на една от големите котки.

На снимката: Генка Шикерова с помощниците Пастон и Паспарту, долу: репортери в композиция