Дамата с воала – сериал от новата bTV Lady

bTV Lady обновява облика и програмата си от 17 септември

Дамският канал на bTV Media Group открива есенния сезон с много повече сериали и премиера на „Дамата с воала”

bTV Lady обновява визията и програмната си схема от 17 септември, за да удовлетвори потребността на зрителите от повече истории за любов и страсти с любимите геори. „Ще се влюбиш в нея!” е обещанието, което дамският канал на bTV Media Group дава на своята вярна аудитория.

Наред с най-обичаните заглавия, своето място в ефира ще намери и новата италианска продукция „Дамата с воала”, която ще се излъчва всяка събота и неделя от 21:00 ч.

Красива, благородна и забулена в мистерии, дамата с воала идва в bTV Lady, за да покаже пътя и борбата на една красива италианка с благороден произход, чийто живот предлага втори шанс. Историята се развива в годините непосредствено след обединението на Италия, малко след средата на 19-и век, в провинция Ломбардия, близо до Милано. В главните роли ще видим Мириам Леоне, Лино Гуансиле, Андреа Боска, Лукресия Ланте дела Ровере и Лучано Виргилио.

Сред любимите сериали, които ще радват зрителите, ще са хитовите турски сериали „Завръщане“„Север юг“ и „Една любовна история“ , както и бразилският „От обич”. До края на годината bTV Lady ще представи още премиерни заглавия, както и много други изненади.

Снимки на новата визия и от сериала –