Дамска формация d.vine дебютира пред МОЛ-а!

Дебютен концерт на новата формация на d.vine

На 21.05.2011 г.(събота), от 19 часа момичетата от d.vine ще се качат на сцената пред Sky Sity Mall, редом с обичани известни изпълнители. Повод за тяхното участие е новият проект „JuraTone & d.vine“ с гост музикант Яна Дончева от „The Belles“. Програмата, в която d.vine ще участва включва аранжименти на парчета на George Benson, Kool & the Gang, Tina Turner, Simply Red и др.

d.vine „The pink project…“ е една от малкото изцяло дамски формации у нас. В репертоара на групата са парчета както в стиловете фънк и джаз, така и комерсиален поп и рок, като момичетата свирят най-вече музика, която харесват и залагат, че ще бъде харесана и от бъдещата им публика.

Съставът на групата е изключително мобилен – на концерта на сцената ще бъдат Деси Петкова-Sun Dessi – ударни, Тина Коилова – бас китара, Ирина Нинова – вокал, Ана Кънева – китара, Теа Митева – клавишни и бек вокали и Яна Дончева („The Belles“) – флейта и саксофон. За повече информация: http://www.facebook.com/pages/dvine/173057636062269?sk=info

Концертът на 21 май се организира от Музикален център „Икономов“ по повод отварянето на най-новия магазин от веригата MCI. Новият магазин ще разполага с 200 кв. м. изложбена площ, на която ще бъдат представени марките, които Музикален център „Икономов“ официално представя в България – музикални инструменти, озвучителна, осветителна техника и аксесоари.

На концерта ще свирят музикантите Графа, Тома и неговата група, JuraTone & d.vine и Яна Дончева („The Bells“), които ще имат удоволствието първи да „изпробват“ най-новите модели музикални инструменти и апаратура директно на сцената пред Sky Sity Mall (ул. „Коста Лулчев“ 52).

 
По темата: